3 Νοε 2018

Μπουφόν: Αυτές είναι οι 3 ομάδες που θα χτυπήσουν φέτος το Champions League

Ο Τζίτζι Μπουφόν βλέπει τη Γιουβέντους στην 3άδα των φαβορί για το Champions League, όχι όμως και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρώην αρχηγός των μπιανκονέρι έκανε δηλώσεις στο Sky Italia με αφορμή την επιστροφή του στην κορυφαία διοργάνωση μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε για την αποβολή του και τις δηλώσεις του στη Μαδρίτη τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Τζίτζι είπε ότι η τιμωρία του ήταν δίκαιη αλλά η αποβολή του άδικη και ρωτήθηκε για τα φαβορί του φετινού Champions League, δίνοντας την εξής απάντηση.


«Είναι δύο-τρία φαβορί. Δεν μπορείς, αναμφίβολα, να μη βάλεις την Μπαρτσελόνα που έχει τον 1ο ή τον 2ο καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Μετά είναι σίγουρα η Γιούβε, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει τη θέση της σε αυτό το τοπ επίπεδο και επιπλέον έχει κι αυτό τον 1ο ή τον 2ο καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Και υπάρχουν και τα αουτσάιντερ, όπως η Μάντσεστερ Σίτι που δεν έχει κάνει σπουδαία πράγματα ως ομάδα αλλά είναι στους υποψήφιους λόγω του προπονητή της».

Σε ερώτηση αν στα φαβορί συμπεριλαμβάνεται και η Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μπουφόν είπε: «Λέω όχι, γιατί για να φτάσεις σε κάποιες επιτυχίες πρέπει να κάνεις μια πορεία πρώτα, ένα πρότζεκτ, να υπάρχει αυτό, να υπάρχει μια ομάδα που γνωρίζεται για καιρό και τη γνωρίζουν για καιρό. Η Παρί είναι κάτι νέο των τελευταίων ετών, χρειάζεται χρόνος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου