1 Νοε 2018

Πογκμπά: Το Τορίνο είναι το σπίτι μου, ήμασταν οικογένεια

Ο Πολ Πογκμπά ετοιμάζεται να επιστρέψει ως αντίπαλος στο Τορίνο, το οποίο τελικά... είναι το σπίτι του.

Το καλοκαίρι του 2016 ο Γάλλος έπαιρνε μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκφράζοντας τη χαρά του και τη συγκίνηση του επειδή επέστρεφε σπίτι του. Τώρα, δύο χρόνια και κάτι μήνες μετά, ο Πογκμπά βλέπει ότι η Γιουβέντους προχωράει και η Γιουνάιτεντ όχι.

Βλέπει ότι το όνομα του παίζει καθημερινά σε σενάρια για επιστροφή στους μπιανκονέρι και λίγες μέρες πριν έρθει στην Ιταλία για πρώτη φορά ως αντίπαλος, δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτό.


«Το περίμενα. Ηταν τρελό, μίλησα με τον αδερφό μου το καλοκαίρι και του είπα: "Φαντάζεσαι να κληρωθούμε στον ίδιο όμιλο με τη Γιούβε;". Είναι υπέροχο για μένα, το Τορίνο είναι το σπίτι μου, εκεί όπου πέτυχα το πρώτο μου γκολ ως επαγγελματίας», είπε αρχικά ο Πογκμπά στο RMC Sport και συνέχισε.

«Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μπονούτσι... Ακόμη μιλάμε, έχουμε επαφές. Ημασταν οικογένεια, οπότε είναι φυσιολογικό να έχουμε κρατήσει επαφή. Οταν είσαι δίπλα σε παίκτες όπως ο Πίρλο, ο Μπουφόν ή ο Κιελίνι μπορείς μόνο να μάθεις καθημερινά στην προπόνηση. Ακόμη κι αν έχεις καθιερωθεί ως παίκτης, από ανθρώπους όπως αυτοί μπορείς πάντα να μάθεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου