14 Νοε 2018

Νέα δήλωση από τον Πογκμπά: Επέστρεψα στο σπίτι (Μάντσεστερ), ήμουν σε διακοπές για τέσσερα χρόνια (Γιουβέντους)

Ο Πολ Πογκμπά άλλαξε ξανά άποψη για το που είναι το «σπίτι» του, χαρακτηρίζοντας «διακοπές» την τετραετία στη Γιουβέντους.

Σε μια περίοδο που παρουσιάζεται σαν μεταγραφικός στόχος των μπιανκονέρι και μόλις μία εβδομάδα μετά το «το Τορίνο είναι το σπίτι μου», ο Γάλλος χαφ άλλαξε ξανά άποψη και επανήλθε σε όσα έλεγε το καλοκαίρι του 2016.

Μιλώντας στο επίσημο περιοδικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πογκμπά πήγε... κόντρα σε όσα έλεγε ο ίδιος πριν μία εβδομάδα, τονίζοντας: «Οταν επέστρεψα στο Μάντσεστερ ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο. Αισθάνθηκα ότι επέστρεψα σπίτι. Επέστρεψα στο σπίτι αλλά είναι σαν να μην έφυγα ποτέ, πολύ απλά επειδή ήμουν σε διακοπές για τέσσερα χρόνια».


Οπως σημειώνει και η Gazzetta dello Sport, από τη στιγμή που μιλούσε σε επίσημο Μέσο του κλαμπ, ο Πογκμπά δε γινόταν να κράξει, να εκφράσει παράπονα ή να δείξει τάσης φυγής.

Αλλο αυτό όμως και άλλο το να μιλάει για σπίτια και για διακοπές...


2 σχόλια:

  1. Οπου γης και πατρις.
    Ταλαιπωρο παλικαρι αυτος ο Παυλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιδί έχει πιάσει το νόημα και κάνει δημόσιες σχέσεις.Εμείς αντί να πάψουμε μια και καλή να ασχολούμαστε επιμένουμε όλο και περισσότερο με τον καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή