13 Νοε 2018

Γιουβέντους: Να γίνεται εκτός Ιταλίας το ένα από τα 38 παιχνίδια της Serie A

Υπέρ της διεξαγωγής ενός αγώνα πρωταθλήματος σε χώρα εκτός Ιταλίας είναι η Γιουβέντους, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Τζόρτζιο Ρίτσι.

Ο Αντρέα Ανιέλι το έχει αναφέρει, με πιο πρόσφατη φορά πριν λίγες εβδομάδες, ότι βλέπει με ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να διεξάγονται εκτός Ιταλίας κάποια, ένα-δύο υποθέτουμε, ματς πρωταθλήματος κάθε χρόνο.

Και δεν ήταν λόγια του αέρα αλλά σοβαρές σκέψεις, όπως φαίνεται τώρα και από τις δηλώσεις του Τζόρτζιο Ρίτσι, ο οποίος είναι ο επικεφαλής εσόδων της Γιούβε, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Αλντο Ματσία.


«Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε πιο παγκόσμια τη Serie A και είναι μια καλή επιλογή το να γίνεται εκτός Ιταλίας το ένα από τα 38 παιχνίδια. Αν κοιτάξουμε σε άλλα πρωταθλήματα πιο προηγμένα στο εμπορικό κομμάτι, όπως το ΝΒΑ, μπορούμε να δούμε πώς κάνουν ένα-δύο ματς στο εξωτερικό. Νομίζω πως είναι μια καλή στρατηγική για να δείξουμε στο εξωτερικό κάτι διαφορετικό από τα φιλικά, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθεί η απαραίτητη ισορροπία», ήταν τα λόγια του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου