Σελίδες

Ο Βιντάλ επικοινώνησε με τη Γιουβέντους για να επιστρέψει, ακόμη και ως δανεικός

Το όνομα του Αρτούρο Βιντάλ γράφεται πλέον και από τους Ιταλούς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο παίκτης θέλει αλλά η Γιουβέντους είναι αυτή που θα αποφασίσει.

Πριν δέκα μέρες είχε παίξει σενάριο επιστροφής του Χιλιανού μέσου στους μπιανκονέρι από τον αγγλικό Τύπο και στη συνέχεια ανέλαβαν Γάλλοι και Ισπανοί. Για να πάρουν τώρα σειρά οι Ιταλοί.

Το τελευταίο 48ωρο είναι αρκετά τα Μέσα που αναφέρουν ως ενδεχόμενο την επιστροφή του Βιντάλ στη Γιούβε, με την Corriere dello Sport μάλιστα να υποστηρίζει σήμερα ότι τις προηγούμενες μέρες υπήρξε επικοινωνία με πρωτοβουλία του Αρτούρο, ο οποίος εξέφρασε καθαρά την επιθυμία του να επιστρέψει στο Τορίνο ακόμη και ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο.


Η επιθυμία του Χιλιανού, καταλήγει η εφημερίδα, εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους της Γιουβέντους, οι οποίοι είναι και αυτοί που θα αποφασίσουν για το αν θα κάνουν ή όχι κίνηση. Οι πιθανότητες, πάντως, δε φαίνεται να είναι με το μέρος του Βιντάλ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...