15 Νοε 2018

Αν πετύχει και αυτά η Γιούβε…

Στα ρεκόρ που κυνηγάει και μπορεί να σπάσει φέτος η Γιουβέντους, αναφέρεται η Gazzetta dello Sport.

Οι μπιανκονέρι έχουν κάνει ρεκόρ και ρεκόρ αυτή την επταετία απόλυτης κυριαρχίας, αλλά συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και στοχεύουν σε νέα, βελτιώνοντας έτσι τις δικές τους επιδόσεις.

Οπως διαβάζουμε στη GdS, για παράδειγμα, η Γιούβε έχει πάρει μέσα στο 2018, από την 1η Ιανουαρίου ως σήμερα, συνολικά 82 βαθμούς και έχει μέσο όρο 2,65 βαθμούς ανά ματς, επίδοση που είναι η καλύτερη της Ευρώπης.


Μέχρι το τέλος του 2018 οι μπιανκονέρι έχουν να δώσουν επτά ματς πρωταθλήματος και σε αυτά θέλουν 19 βαθμούς για να πάνε στους 101 μέσα σε μία ημερολογιακή χρονιά και να ξεπεράσουν το ρεκόρ των 100, το οποίο έκανε η Γιούβε το 2016.

Με 13 εκτός έδρας νίκες μέσα στο 2018, αριθμός που μπορεί να μεγαλώσει μέχρι τις 29/12, οι μπιανκονέρι είναι στην 1η θέση της Ευρώπης στη σχετική κατηγορία, ενώ φέτος μπορεί να είναι η σεζόν, καταλήγει η Gazzetta dello Sport, που η Γιουβέντους μπορεί να σπάσει το ρεκόρ των 102 βαθμών, στην τελευταία σεζόν του Αντόνιο Κόντε, που οι περισσότεροι πίστευαν και πιστεύουν ότι δεν σπάει...


1 σχόλιο:

  1. ειναι αληθεια οτι πολλες φορες η γιουβεντους ειναι καλυτερη στα εκτος εδρας ματς απο οτι στα εντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή