4 Νοε 2018

Η φάση στο Γιούβε-Κάλιαρι που εκθέτει πολλούς…

Στο χθεσινό παιχνίδι με την Κάλιαρι είχαμε και μια... εντυπωσιακή απόφαση του διαιτητή, η οποία έφερε ακόμη πιο εντυπωσιακή αντίδραση από τον ιταλικό Τύπο.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ένας παίκτης της Κάλιαρι πήρε μπροστά την μπάλα κανονικά και με το νόμο με το χέρι του, με τον διαιτητή να είναι -όπως είδαμε και στα replay- στα 2 μέτρα από τη φάση. Δεν καταλόγισε όμως πέναλτι παρά τις έντονες διαμαρτυρίες.

Ενα λεπτό μετά, οι υπόλοιποι διαιτητές που ελέγχουν το VAR τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να δει τη φάση. Πήγε, την είδε στο βίντεο και αποφάσισε ότι... δεν είναι πέναλτι! Ok, δεν στοίχισε σε κάτι στη Γιούβε, η οποία πήρε κανονικά τη νίκη, αλλά προκάλεσε μεγάλη εντύπωση αυτή η (μη) απόφαση του ρέφερι.


Ακόμη μεγαλύτερη, όμως, προκάλεσαν τα ΜΜΕ. Με εξαίρεση την Tuttosport, η οποία παρουσίασε κανονικά τη φάση με φωτογραφίες όπως ακριβώς κάνει και όταν είναι μια φάση στην οποία διαμαρτύρεται ο αντίπαλος της Γιουβέντους, όλοι οι άλλοι... το ξέχασαν.

Η Corriere dello Sport δεν ανέφερε τίποτα πουθενά στην ιστοσελίδα της, σε αντίθεση με ό,τι κάνει όταν αντίπαλος διαμαρτύρεται ακόμη κι αν δεν έχει δίκιο, φτιάχνοντας έτσι κλίμα υπέρ της Νάπολι και των ομάδων της Ρώμης που στηρίζει παραδοσιακά, ενώ η Gazzetta dello Sport, φυσικά, δεν το ανέφερε πουθενά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου