8 Νοε 2018

Ακόμη πιο κοντά ήρθαν Πογκμπά και Γιούβε

Ο Πολ Πογκμπά αποθεώθηκε από το Allianz Stadium, πλησίασε τους οπαδούς της Γιουβέντους και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ευτυχία του.

Ο Γάλλος χαφ ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα του ματς αφού επέστρεψε για πρώτη φορά στο Τορίνο ως αντίπαλος μετά τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2016.

Το κλίμα που υπήρχε έκανε λόγο για καλή υποδοχή και ακριβώς έτσι έγινε, αφού όταν ο Πογκμπά εμφανίστηκε για προθέρμανση άκουσε ξανά, δύο χρόνια μετά, το «quanto 'e forte Pogba», το στιχάκι που του τραγουδούσαν στη μπιανκονέρα τετραετία του οι τιφόζι.

Ο Γάλλος ανταπέδωσε με χειροκρότημα και δείχνοντας την καρδιά του, ενώ μετά το τέλος του ματς πλησίασε στις εξέδρες και είχε χειραψίες με οπαδούς που κάθονταν στις πρώτες σειρές. Και αφού πήγαν όλα καλά για αυτόν τόσο στην υποδοχή όσο και στο αποτέλεσμα του ματς, στις δηλώσεις του... έσταζε μέλι.


«Οι οπαδοί της Γιουβέντους σήμερα με έκαναν να αισθανθώ ότι είμαι σπίτι μου, αν και ήμουν στην αντίπαλη ομάδα. Ηταν υπέροχοι και το εκτιμώ πολύ. Η αγάπη που μου έδειξαν είναι απίστευτη, πόσο όμορφο είναι το ποδόσφαιρο όταν βλέπεις κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι; Οταν παίζεις σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, όταν έχεις τέτοιους οπαδούς είναι απλά φανταστικό», ήταν τα λόγια του Πογκμπά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου