8 Νοε 2018

Ο άνθρωπος που ξέρει όσοι λίγοι το Champions League μιλάει για τη νίκη που δεν άξιζαν οι Αγγλοι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πτοείται από τη χθεσινή ήττα και είναι σίγουρος ότι η Γιουβέντους είναι στο σωστό δρόμο και θα βγει 1η στον όμιλο.

Οι μπιανκονέρι έχασαν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα ματς που κυριαρχούσαν, αλλά δεν αξιοποίησαν μία από τις ευκαιρίες τους για να το καθαρίσουν και τελικά, με κάποιο τρόπο, το πλήρωσαν στο τέλος.

Η ευκαιρία να εξασφαλιστεί από χθες η 1η θέση του ομίλου χάθηκε αλλά ο Πορτογάλος, ο οποίος έβαλε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με τη Γιούβε, δε βλέπει κάποιο λόγο ανησυχίας.


«Το Champions League είναι ξεχωριστό, δεν μπορείς να χαλαρώσεις ποτέ. Κυριαρχήσαμε, έπρεπε να το έχουμε καθαρίσει εύκολα νωρίτερα το ματς. Πληρώσαμε τελικά κάποιες στιγμές χαλάρωσης στο τέλος. Η Γιουνάιτεντ δεν έκανε τίποτα, δεν άξιζε τη νίκη, έπρεπε να βάλουμε αρκετά γκολ. Δε μιλάμε για τύχη, ήταν δώρα μας τα γκολ τους», είπε ο Κριστιάνο στο Sky Italia και σε ερώτηση αν είναι ένα μάθημα για το μέλλον, απάντησε.

«Δεν είναι καλό να χάνεις. Ισως, όμως, αυτή είναι η καλύτερη μας στιγμή από την αρχή της σεζόν. Οπως και να έχει, συνεχίζουμε, πάμε καλά και θα περάσουμε ως πρώτοι από τον όμιλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου