24 Νοε 2018

Το πρωτοσέλιδο της Tuttosport για τρεις μεταγραφικές περιπτώσεις που δημιουργεί αίσθηση

Κόντρα Γιουβέντους-Ιντερ για τον Πολ Πογκμπά, λόγω του Μπέπε Μαρότα, βλέπει σαν πιθανό ενδεχόμενο η Tuttosport.

Το γεγονός ότι ο πρώην γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι επέλεξε ως επόμενη ομάδα του τους νερατζούρι, προκαλεί τη σχετική ίντριγκα και από εκεί και πέρα ο ιταλικός Τύπος αναλαμβάνει να το προχωρήσει το θέμα.

Πόσο; Τόσο ώστε να θεωρείται πιθανή ακόμη και μια μεταγραφική κόντρα των δύο ομάδων για τον Πογκμπά. Αυτό, τουλάχιστον, γράφει σήμερα η Tuttosport, η οποία υποστηρίζει ότι η Ιντερ θα επιχειρήσει να κάνει νέα κίνηση για τον Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας ως εναλλακτική επιλογή τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο.


Η Γιούβε, όπως φαίνεται, έχει σταματήσει να ασχολείται με τον Σέρβο αλλά όχι και με τον Πογκμπά και εκεί έρχεται η Tuttosport να βάλει σφήνα τον Μαρότα. Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η εφημερίδα λοιπόν, αν ο Μαρότα δει ότι δεν προχωράει το θέμα Μόντριτς ή αυτό του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για τον Πογκμπά, βασιζόμενος στις πολύ καλές σχέσεις του με τον Μίνο Ραϊόλα.



Οπως και να έχει, θα έχουν ένα έξτρα ενδιαφέρον τα μεταγραφικά πλέον, με τον πρώην γενικό διευθυντή της Γιουβέντους να δουλεύει για την πιο μισητή αντίπαλο της.


2 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα Tuttosport μην αλλαξεις ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δε θα αλλάξει ποτέ. Αλλά θα μας λέει όποτε της ασκούμε κριτική πως έβγαλε τη μεταγαφή του αιώνα για τη Γιούβε: Του Κριστιάνο Ρονάλντο.

      Διαγραφή