28 Νοε 2018

Ανατροπή σε όσα γνωρίζαμε: Ποια είναι η πιο μισητή ομάδα στην Ιταλία;

Ερευνα για τον οπαδικό χάρτη της Ιταλίας επιβεβαιώνει την κυριαρχία της Γιουβέντους, η οποία όμως δεν είναι η πιο μισητή.

Η έρευνα έγινε από το ινστιτούτο στατιστικής «European Football Benchmark» και επιβεβαιώνει ότι για το 2018 η Ιταλία είναι η χώρα που λατρεύει όσο καμία το ποδόσφαιρο, αφού 34 εκατ. κόσμου δηλώνουν οπαδοί και από αυτούς τα 19 εκατ. δηλώνουν και τρελαμένοι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η Γιουβέντους είναι η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς και συγκεκριμένα το 39% ενώ άλλο ένα 10% υποστηρίζει ότι τη συμπαθεί και ένα 12% είναι αδιάφορο απέναντι της. Στη δεύτερη θέση έχουμε μαζί τις Ιντερ και Μίλαν με 19% οπαδών, ένα 16% να συμπαθεί τους νερατζούρι και ένα 14% τους ροσονέρι, ενώ αδιάφορο προς την Ιντερ δηλώνει το 31% και προς την Μίλαν το 25%.


Σε ό,τι αφορά την πιο μισητή ομάδα, έχουμε μια έκπληξη αφού παρουσιάζεται να είναι στην 1η θέση η Ιντερ με 40% και ακολουθεί η Γιούβε με 38% και η Μίλαν με 32%.

Παραθέτουμε τον πίνακα με τα αποτελέσματα, διευκρινίζοντας το παρακάτω:



Το ποσοστό στο βαθύ μπλε είναι αυτό που δηλώνει οπαδός, το γαλάζιο είναι το ποσοστό που δηλώνει συμπάθεια, το λευκό είναι η αδιαφορία και το κόκκινο είναι το «την μισώ/δεν μου αρέσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου