28 Νοε 2018

Το παράδοξο με τον Κόντε, τη Γιούβε και το Champions League

Οταν είναι μέρες Champions League, το μυαλό μας πάει κάποιες φορές και στον πρώην προπονητή της Γιουβέντους.

Ο Αντόνιο Κόντε φερόταν να είναι ένα βήμα από το να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Σαντιάγκο Σολάρι.

Η πλευρά του Κόντε, δηλαδή οι Ιταλοί δημοσιογράφοι που πάντα ήταν στο πλευρό του, υποστηρίζουν ότι αρνήθηκε επειδή δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε. Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, από την άλλη, υποστηρίζουν ότι δεν τον ήθελαν οι παίκτες και αυτό το έδειξε ο Σέρχιο Ράμος.


Οπως κι αν το δεις, ο Κόντε δεν είναι στη θέση που θα ήθελε, να παραμένει χωρίς δουλειά δηλαδή, περιμένοντας μια καλή ευκαιρία. Εντός ή εκτός Ιταλίας. Λογικά δε φανταζόταν κάτι τέτοιο όταν έφευγε το 2014, πιστεύοντας ότι η Γιουβέντους δεν μπορούσε να υποστηρίξει τις φιλοδοξίες του για το Champions League.

Από τότε, διανύοντας την 5η σεζόν, ο Αντόνιο στις δύο ήταν εκτός λόγω εθνικής Ιταλίας (2014-16), τη μία επειδή η Τσέλσι δεν έπαιζε καν Ευρώπη (2016-17, όταν την ανέλαβε), την άλλη είναι χωρίς ομάδα (τώρα). Στα τέσσερα από τα πέντε χρόνια, ο Κόντε δεν έχει συμμετάσχει καν στο Champions League... Το λες και παράδοξο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου