30 Νοε 2018

Ο Πορτογάλος... γουστάρει πολύ τη λογική και την συμπεριφορά του Ανιέλι και αυτό φαίνεται

«Στη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο γελάει περισσότερο», παρατήρησαν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, εξηγώντας και το γιατί.

Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που έκρινε τον αγώνα με τη Βαλένθια με την ασίστ πάρε-βάλε που έδωσε στον Μάντζουκιτς, κάνοντας τη διαφορά το βράδυ της Τρίτης. Και αποκτώντας ακόμη ένα λόγο για να είναι χαρούμενος ως μπιανκονέρο.

Οπως γράφει σήμερα η Tuttosport, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι που ήταν στο Τορίνο την Τρίτη, παρατήρησαν και έλεγαν στους Ιταλούς συναδέλφους τους ότι ο CR7 είναι πιο χαρούμενος στη Γιούβε από ό,τι στη Ρεάλ και ειδικά τον τελευταίο χρόνο.

Παρακολουθώντας πάντα οτιδήποτε έχει σχέση με τον Κριστιάνο, οι Ισπανοί τόνιζαν ότι είναι φανερό από την συμπεριφορά του και τις αντιδράσεις του ότι στους μπιανκονέρι νιώθει άνετα και ευτυχισμένος. «Η κίνηση του Αντρέα Ανιέλι να πάρει το ιδιωτικό αεροπλάνο και να πάει στην Ελλάδα για να πάρει ο ίδιος την υπογραφή του ήταν κάτι που από την πρώτη στιγμή μέτρησε πολύ για τον Ρονάλντο», είναι η άποψη των Ισπανών δημοσιογράφων.


Γενικά, γράφει η Tuttosport, πέρα από το κλίμα στα αποδυτήρια, με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, ο Πορτογάλος... γουστάρει πολύ τη λογική και την συμπεριφορά του Ανιέλι. Του άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι κατέβηκε ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο για να τον τιμήσει με μια φανέλα και τον αριθμό Νο400 όταν συμπλήρωσε 400 γκολ στα πρωταθλήματα, του αρέσει το γεγονός ότι στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια ο πρόεδρος κλείνει δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο με την ομάδα και γενικά το γεγονός ότι ο Ανιέλι, όπως φέρεται να λέει ο ίδιος στους δικούς του ανθρώπους, δεν είναι κοντά στην ομάδα μόνο ηθικά αλλά και κυριολεκτικά.

Και το γεγονός ότι περνάει καλά στο Τορίνο και έχει βρει σημείο επαφής με όλους στη Γιουβέντους, φαίνεται και στο γήπεδο από την απόδοση του και την εν γένει παρουσία του.


2 σχόλια:

  1. Μακάρι να βοηθήσει να περάσουμε και εμείς καλά πρώτα ο Θεός την 1 Ιουνίου στην Ισπανία πανηγυριζοντας όλοι μαζί το πολυπόθητο τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά..ΜΑΚΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και περα αυτων, στο λεγομενο ανταγωνισμο με τ Μεσι, θα εχει δυναττητα ν ανεβασει ποντους πιο πολυ με τη Γιθουβε παρα με τη Ρεαλ, αφου θα εχει αγωνιστει και θα εχει παρει τιτλους στα 3 κορυφαια πρωταθληματα 9Αγγια, Ισπανια, Ιταλία)και με τις καλυτερες ομαδες αυτων των πρωταθληματων(Γιουναιτεντ, Ρεαλ, Γιουβε). Ασε που φετος ειναι αδυνατο να παρει το τσαμπιος λιγκ η Ρεαλ, οποτε αν το παρει φετος με τη Γιουβε θα ειναι ο μονος της παιχπου θα εχει παρει 4 συνεχομενα Τσαμπιος Λιγκ, πραγμα που δεν πρκειται να σπασει ποτε. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή