29 Νοε 2018

Ετοιμος για το ντεμπούτο του ο Σπινατσόλα

Την ώρα που ο Αλεξ Σάντρο είναι αμφίβολος για το ματς με τη Φιορεντίνα, ο Λεονάρντο Σπινατσόλα δηλώνει έτοιμος για το ντεμπούτο του.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τη Βαλένθια λόγω ενοχλήσεων, όπως είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέχεια. Το θέμα είναι αν ο Αλεξ Σάντρο θα παίξει μεθαύριο στη Φλωρεντία και όλα δείχνουν πως όχι, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μείνει εκτός και από το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την Ιντερ.

Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να πάει στην αριστερή πλευρά της άμυνας ο Ζοάο Κανσέλο, όπως την Τρίτη στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στους Ισπανούς, αλλά ο Σπινατσόλα υποστηρίζει ότι μπορεί να παίξει κι αυτός, έχοντας αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς.


«Είμαι καλά και δε βλέπω την ώρα για το ντεμπούτο μου, για να αρχίσω να παίρνω λεπτά συμμετοχής. Το να προπονείσαι με αυτούς τους σπουδαίους πρωταθλητές είναι κάτι απίστευτο, σε αυτή την ομάδα υπάρχει τρελή ποιότητα, πολύ πέρα από το φυσιολογικό», είπε ο Λεονάρντο και πρόσθεσε: «Νάπολι και Ιντερ κάνουν σπουδαία σεζόν αλλά η Γιούβε έχει άλλο βήμα, άλλο ρυθμό».

Ο Σπινατσόλα ήταν στην αποστολή για τα  ματς της Serie A με Εμπολι, Κάλιαρι, Σπαλ αλλά δε χρησιμοποιήθηκε από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και δεν προβλέπεται να του δώσει ντεμπούτο στη Φλωρεντία ή κόντρα στην Ιντερ. Η επιστροφή του στη δράση, όμως, σίγουρα είναι πολύ θετικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου