29 Νοε 2018

Εμμετική παρέμβαση οπαδού της Νάπολι για το θέμα του Τζανλούκα Βιάλι

Οπαδός της Νάπολι έκανε παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή για να δείξει ότι δεν έχει κανένα σεβασμό για το θέμα υγείας του Τζανλούκα Βιάλι.

Οσα αποκάλυψε ο πρώην αρχηγός της Γιουβέντους σόκαραν τους πάντες και είδαμε αρκετές ομάδες -μεταξύ των οποίων η Ιντερ και μπράβο της- να του εκφράζουν τη συμπαράσταση τους.

Ενας οπαδός της Νάπολι, πάντως, δεν έχει τέτοιες σκέψεις, όπως φάνηκε από την παρέμβαση που έκανε σε εκπομπή του Canale 8.


«Δε θα πούμε τίποτα για το θέμα Βιάλι δηλαδή; Κατηγορήθηκε ο Τζέμαν για όσα είπε για την περίοδο 1994-98 για τη χρήση κρεατίνης στη Γιουβέντους, η οποία εκείνη την περίοδο κατέκτησε το Champions League με αρχηγό τον Βιάλι, ο οποίος μετά πήγε στην Αγγλία», ήταν τα λόγια του οπαδού, τα οποία δεν υιοθέτησαν οι συντελεστές της εκπομπής.

Ο συγκεκριμένος οπαδός (να είστε σίγουροι ότι είναι πολλοί τέτοιοι στην Ιταλία) επομένως, θεωρεί απόλυτη δικαίωση του Τζέμαν το γεγονός ότι ο Βιάλι αντιμετώπισε τον καρκίνο. Και μετά στην Ιταλία σκανδαλίζονται αν ακούν σύνθημα για τον Βεζούβιο και κάνουν λόγο για ρατσισμό κλπ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου