15 Νοε 2018

Για το μέλλον του μίλησε ο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα μεταγραφικά σενάρια και υποσχέθηκε ότι «θα βάλουμε πολλά γκολ μαζί με τον Ρονάλντο».

Ο Αργεντίνος παραχώρησε συνέντευξη στη Daily Mirror και σε αυτή, όπως είναι λογικό, αναφέρθηκε και στα της Γιουβέντους.

Παραθέτουμε τα σχετικά αποσπάσματα...

Για το Νο 10: «Είναι τεράστια ευθύνη το να φοράς το Νο 10 στη Γιουβέντους. Ηταν μια απόφαση του κλαμπ αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος. Το πιο σημαντικό, όμως, δεν είναι ο αριθμός στη φανέλα αλλά αυτό που υπάρχει εδώ, στην καρδιά».

Για τον Πογκμπά: «Το πρώτο ματς στον όμιλο του Champions League ήταν φανταστικό για μένα, το δεύτερο για αυτόν. Εχουμε κρατήσει επαφή από όταν έφυγε. Είμαστε ακόμη κοντά, τα λέμε συχνά και ποιος ξέρει, μπορεί στο μέλλον να παίξουμε ξανά μαζί».

Για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν το σκέφτομαι, δε σκέφτομαι μεταγραφές. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Γιουβέντους και ο στόχος είναι απλά να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους».


Για τους στόχους της Γιουβέντους: «Ο στόχος στη Γιούβε είναι πάντα ο ίδιος: Ολοι οι τίτλοι. Είναι αλήθεια ότι φέτος μπορεί να φαίνεται στους απ' έξω ότι το Champions League είναι εμμονή αλλά η προσοχή, όπως πάντα, είναι και στο πρωτάθλημα. Εχουμε μια μεγάλη ευκαιρία φέτος στο Champions League, ο Ρονάλντο μας δίνει μια έξτρα επιλογή, ξέρουμε ποιος είναι ο Κριστιάνο. Πέρυσι σχεδόν κάναμε την ανατροπή κόντρα στη Ρεάλ, σε τέσσερα χρόνια έχουμε πάει σε δύο τελικούς, οπότε η Γιουβέντους έχει αποδείξει ότι είναι στο επίπεδο που πρέπει, αλλά δεν είχαμε ποτέ τύχη. Ελπίζουμε φέτος να έχουμε και τύχη».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Από όταν ήρθε, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. Νομίω πως τα πάμε καλά ως τώρα, έχουμε βάλει γκολ και οι δύο και γκολ σημαντικά. Ο Κριστιάνο έχει μόλις κάτι μήνες στην ομάδα αλλά ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικός είναι για όλους μας, για την ομάδα. Τον μαθαίνουμε και μας μαθαίνει. Ξέρουμε πώς παίζει και πώς δουλεύει. Είμαστε χαρούμενοι και θα βάλουμε πολλά γκολ μαζί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου