15 Νοε 2018

Τα 26 ονόματα που παρακολουθεί η Γιούβε

Η Tuttosport αναφέρει σήμερα 26 ονόματα, τα οποία φέρεται να παρακολουθεί η Γιουβέντους.

«Να η λίστα του Φάμπιο Παράτιτσι», γράφει σήμερα η εφημερίδα, η οποία ασχολείται με τα μεταγραφικά σενάρια είτε για τον Ιανουάριο είτε για το καλοκαίρι. Αρκετά νωρίς για τον χειμώνα, υπερβολικά νωρίς για το καλοκαίρι, αλλά όπως και να έχει οι Ιταλοί έχουν μπει σε μεταγραφικό mood.

Ετσι, η Tuttosport, ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρει σήμερα 26 ονόματα παικτών που φέρεται να παρακολουθεί η Γιούβε. Προφανώς οι μπιανκονέρι θα ασχοληθούν, αν ασχοληθούν, με πολύ λίγους από όλους αυτούς, αλλά η εφημερίδα υποστηρίζει πως προς το παρόν παρακολουθούνται όλοι.



Ας δούμε ποιοι είναι ανά θέση...

Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γ.), Αουντέρο (Σαμπντόρια).

Αριστεροί μπακ: Μαρτσέλο (Ρεάλ Μ.), Ζόρντι Αλμπα (Μπαρτσελόνα), Γκριμάλδο (Μπενφίκα), Ροζέριο (Σασουόλο, δανεικός από Γιούβε).


Κεντρικοί αμυντικοί: Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Τοντίμπο (Τουλούζ), Ντε Λιχτ (Αγιαξ), Μπαλέρδι (Μπόκα Τζούνιορς), Μίτροβιτς (Μπριζ), Μανιάνι (Σασουόλο), Μαντσίνι (Αταλάντα), Αντερσεν (Σαμπντόρια).

Μέσοι: Πογκμπά (Μάντσεστερ Γ.), Ραμπιό (Παρί Σεν Ζερμέν), Ράμσεϊ (Αρσεναλ), Μπαρέλα (Κάλιαρι), Χάμες Ροντρίγκες (Μπάγερν Μ.), Τονάλι (Μπρέσια), Ντομπελέ (Λιόν), Ντε Γιονγκ (Αγιαξ).

Επιθετικοί: Κιέζα (Φιορεντίνα), Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γ.), Πούλισιτς (Ντόρτμουντ), Σάντσο (Ντόρτμουντ).


1 σχόλιο:

  1. Για άμυνα Ντελιχτ,κέντρο Ραμπιό και Ντεγονκ και επίθεση Πουλισιτς.
    Οι Ροτζεριο και Μανιάνι ανήκουν στη Γιουβέντους,νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή