3 Νοε 2018

Βιάλι: Για κάποια χρόνια μου άρεσε το γεγονός ότι ήμουν ο τελευταίος αρχηγός που σήκωσε αυτή την κούπα αλλά μετά…

Το φετινό ρόστερ της Γιουβέντους έχει περισσότερη ποιότητα από αυτό του 1996, σύμφωνα με τον Τζανλούκα Βιάλι που σήκωσε τότε την κούπα του Champions League.

Ο πρώην επιθετικός έκανε δηλώσεις στη Gazzetta dello Sport και σχολίασε το γεγονός ότι οι μπιανκονέρι από τότε κυνηγούν το Champions League.

«Για κάποια χρόνια μου άρεσε το γεγονός ότι ήμουν ο τελευταίος αρχηγός που σήκωσε αυτή την κούπα. Ηταν μια όμορφη εικόνα, κάθε φορά που το βλέπω στην τηλεόραση ακόμη και σήμερα ξεσηκώνομαι. Αλλά μετά είδα τα πρόσωπα αυτών των πρωταθλητών μετά τις ήττες στους τελικούς και με πόνεσε. Οπότε, πάμε ragazzi, πάρτε το φέτος», είπε ο Τζανλούκα και εξήγησε γιατί πιστεύει ότι μπορεί να γίνει αυτό.

«Η Γιούβε είναι η πιο δυνατή ομάδα της Ευρώπης, δεν κοιτάω μόνο την 11άδα αλλά όλο το βάθος στο ρόστερ. Μερικές φορές βλέπεις τους παίκτες που έχουν στον πάγκο τους και εντυπωσιάζεσαι. Το κλαμπ έκανε τόσο καλή δουλειά με το να προσθέσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια ομάδα που έχει νικήσει στην Ιταλία και έχει πάει σε δύο τελικούς Champions League σε τέσσερα χρόνια», είπε ο Βιάλι, κάνοντας κάπου εκεί την σύγκριση με το 1996.


«Πριν 22 χρόνια κατακτήσαμε το Champions League και το αξίζαμε, αλλά σε όλα τα άλλα η φετινή ομάδα έχει περισσότερη ποιότητα, απλά και μόνο επειδή μπορούν να παραταχθούν με τον καλύτερο του κόσμου. Ο Αλέγκρι έχει δύο ομάδες στη διάθεση του, ο Λίπι είχε ένα γκρουπ από γρανίτη, ήμασταν δεμένοι, τακτικά προετοιμασμένοι και στην καλύτερη μας φάση. Ο Μαρτσέλο όμως δεν είχε τον CR7 στη διάθεση του...», ήταν τα λόγια του Τζανλούκα, ο οποίος εκθείασε και τον Αλέγκρι.

«Τώρα που ο Ζιντάν δε δουλεύει, ο Αλέγκρι είναι ο καλύτερος όλων. Το λένε τα αποτελέσματα. Μπορούμε να μιλήσουμε για όλες τις ικανότητες του, αλλά προτιμώ να τονίζω την ικανότητα του Μαξ να μεταφέρει πολύ εύκολα στους παίκτες του αυτό που θέλει».

Οσο για το ποιοι είναι οι κύριοι αντίπαλοι της Γιουβέντους φέτος στην Ευρώπη, είπε: «Η Μπαρτσελόνα. Η Μάντσεστερ Σίτι με ιντριγκάρει πολύ αλλά νομίζω πως κάτι χάνει σε αυτή τη σταθερότητα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου