19 Νοε 2018

Τα τρία ονόματα που δε χωράνε μαζί στη Ρεάλ και ένα από αυτά μπορεί να καταλήξει στη Γιουβέντους

Η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να μην κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Χάμες Ροντρίγκες και αυτό έχει ενδιαφέρον για τη Γιουβέντους. Και όχι αποκλειστικά για τον Κολομβιανό...

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Χάμες παρουσιάζεται σαν μεταγραφικός στόχος των μπιανκονέρι, οι οποίοι θα έπρεπε να τα βρουν με την Μπάγερν. Τελικά, όπως φαίνεται, θα πρέπει να τα βρουν με τη Ρεάλ, αφού οι Βαυαροί φέρονται να έχουν αποφασίσει ότι δε θα κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν περνάει καλά στο Μόναχο και φαίνεται.

Οπως και να έχει, μια πιθανή επιστροφή του Ροντρίγκες στη Ρεάλ προκαλεί έξτρα ενδιαφέρον για τη Γιούβε, αφού εκεί υπάρχουν και οι Ισκο και Ασένσιο. Για τον Ισκο είναι γνωστό ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει την καλύτερη άποψη εδώ και χρόνια, ενώ για τον Ασένσιο γράφτηκε πριν λίγα 24ωρα ότι βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μεταγραφής στους μπιανκονέρι.


Σύμφωνα με τις μαδριλένικες εφημερίδες τώρα, αποκλείεται τη νέα σεζόν να είναι στη Ρεάλ και ο Χάμες και ο Ισκο και ο Ασένσιο. Ενας από τους τρεις θα πρέπει να φύγει, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει χώρος για να κινηθεί δυναμικά η Γιουβέντους, αν όντως στοχεύσει σε έναν εκ των τριών.

Κι αν μπορούμε να κάνουμε μια πρόβλεψη, θα είναι αυτή: Με προπονητή τον Αλέγκρι ή τον... Ζινεντίν Ζιντάν, ο εκλεκτός -αν χρειαστεί να διαλέξουν οι μπιανκονέρι- θα είναι ο Ισκο.


1 σχόλιο:

  1. Το αστείο είναι ότι χρειαζόμαστε παίκτη στο κέντρο και όλα τα δημοσιεύματα είναι για επιθετικούς,όπου είναι η μόνη θέση που είμαστε πλήρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή