2 Νοε 2018

Οι τρεις γιουβεντίνικες στιγμές που ξεχωρίζει ο Κιελίνι

Ο αρχηγός της Γιουβέντους μίλησε στο κανάλι της ομάδας ανήμερα των 121ων γενεθλίων και βρήκε τις τρεις πιο ξεχωριστές στιγμές.

Η Κυρία έγινε 121 ετών χθες και ο Τζόρτζιο Κιελίνι μιλώντας στο JTV δήλωσε «υπερήφανος, πέρα από πολύ τυχερός, για το γεγονός ότι αποτελεί κομμάτι αυτής της πανέμορφης ιστορίας».

Από εκεί και πέρα, ο Κιελίνι κλήθηκε να επιλέξει τις τρεις στιγμές που θα είναι για πάντα κάτι ξεχωριστό για τον ίδιο και το έκανε.


«Το ντεμπούτο σίγουρα, ήταν τον Οκτώβριο του 2005. Μπήκα ως αλλαγή σε ένα Γιουβέντους-Μεσίνα στη θέση του σημερινού αντιπροέδρου Πάβελ Νέντβεντ. Μετά το πρώτο πρωτάθλημα επί Κόντε, η βραδιά στην Τεργέστη ως αποκορύφωμα μιας σεζόν ως αήττητο, κάτι που θα παραμείνει για πάντα στην ιστορία μας και ειδικά στις καρδιές μας. Και μετά τα εγκαίνια του Allianz Stadium γιατί ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά, ξεχωριστή, για όλους τους Γιουβεντίνους, για όποιον έχει τη Γιούβε στο αίμα του. Μια βραδιά πραγματικά συναισθηματική με τις παλιές δόξες, κάτι σαν παράδοση της σκυτάλης, μια βραδιά που τα άλλαξε όλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου