21 Νοε 2018

Επανάσταση στην επίθεση της Γιούβε με μεταγραφικές βόμβες στην είσοδο αλλά και στην έξοδο

Μια... επανάσταση στην επίθεση της Γιουβέντους το προσεχές καλοκαίρι, βλέπουν κάποιοι στην Ιταλία.

Το πώς θα κινηθούν οι μπιανκονέρι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα φανεί σύντομα. Εκτίμηση όλων πάντως, συμπεριλαμβανομένου και του forzajuve.gr που τοποθετήθηκε με σχετικό άρθρο πριν κάποιες μέρες, είναι ότι θα υπάρξει ηρεμία. Η Γιούβε ενδέχεται να ψάξει για κάποιο χαφ και αν το βρει, έχει καλώς. Αν όχι, η ομάδα θα συνεχίσει ως έχει.

Στο τέλος της σεζόν, όμως, σίγουρα θα γίνουν αλλαγές. Και με δεδομένα τα ρεπορτάζ για πιο επιθετική μεταγραφική πολιτική με τον Φάμπιο Παράτιτσι στο τιμόνι πλέον, κάποιοι πιστεύουν ότι θα υπάρξουν βόμβες. Στην είσοδο και στην έξοδο. Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι ο Αντρέα Ανιέλι θέλει να δώσει συνέχεια στον πανικό που έγινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οπότε έχουν αρχίσει και τα σχετικά σενάρια.


Ενα από αυτά είναι της Tuttosport, η οποία υποστηρίζει ότι το καλοκαίρι θα έχουμε... επανάσταση στην επίθεση. Μια επανάσταση με δύο δυνατές αποχωρήσει και δύο δυνατές προσθήκες. Ποιες θα είναι αυτές;



Σύμφωνα με την εφημερίδα, θα πουληθούν οι Πάουλο Ντιμπάλα και Μάριο Μάντζουκιτς, με τη Γιουβέντους να βάζει ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό στο ταμείο της. Και οι αντικαταστάτες τους, οι οποίοι θα κοστίσουν επίσης πάρα πολλά, θα είναι οι Κιλιάν Μπαπέ και Μάρκο Ασένσιο, με την Tuttosport να αναφέρει τα προβλήματα της Παρί Σεν Ζερμέν -τα οποία μπορεί να γίνουν πολύ σοβαρά- με το Financial Fair Play και την δυσαρέσκεια του Ισπανού με την κατάσταση που επικρατεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ιδωμεν...


1 σχόλιο: