28 Νοε 2018

Πόσα θα πάρει η Γιούβε από το Champions League μέχρι και τους «16»

Η Γιουβέντους είναι και μαθηματικά στους «16» του Champions League και στο ταμείο του κλαμπ έχει ήδη μπει ένα πολύ καλό ποσό.

Η πρόκριση στα νοκ-άουτ της κορυφαίας διοργάνωσης είναι το μίνιμουμ για τους μπιανκονέρι, οι οποίοι στοχεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου. Αυτός είναι ο στόχος του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και των παικτών του, προκειμένου να φέρουν δόξα αλλά και χρήμα στη Γιούβε, η οποία ήδη βλέπει με χαρά το ταμείο να γεμίζει πάλι.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Gazzetta dello Sport, οι οποίοι ήταν κατά προσέγγιση όπως εξήγησε η εφημερίδα γιατί αυτή τη στιγμή, αν δεν ολοκληρωθεί πρώτα η φάση των ομίλων, δεν μπορείς να ξέρεις με ακρίβεια τα ποσά από το market pool, η Γιουβέντους είχε εξασφαλίσει 64 εκατ. ευρώ πριν το χθεσινό ματς με τη Βαλένθια.


Από τη στιγμή που η πρόκριση στους «16» οριστικοποιήθηκε με τη νίκη επί των Ισπανών, το ποσό που έχει κλειδώσει ήδη για τους μπιανκονέρι, υπολογίζει η GdS, είναι ανάμεσα στα 75 με 79 εκατ. ευρώ. Μιλάμε, δηλαδή, για σχεδόν 80 εκατ. ευρώ, μόνο για με την πρόκριση στους «16». Ολα, επομένως, πάνε καλά προς το παρόν στο Champions League, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου