23 Νοε 2018

Τα τρία ονόματα που έδωσε ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο σε Ανιέλι και Παράτιτσι

Συνάντηση με τον Ζόρζε Μέντες είχε ο Φάμπιο Παράτιτσι, με τον Αντρέα Ανιέλι να... πετάγεται για λίγο, με τα ονόματα που ακούγονται να είναι τρία.

Η Γιουβέντους έχει ανοίξει διάπλατα τη μεγαλύτερη πόρτα σε ό,τι αφορά τους μάνατζερ μετά τις μεταγραφές των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζοάο Κανσέλο, με αποτέλεσμα να είναι... στα μέλια με τον Μέντες. Και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αυτό θα συνεχιστεί.

Την Τετάρτη ο Παράτιτσι συναντήθηκε από κοντά με τον Πορτογάλο ατζέντη, σε ένα ραντεβού για μεταγραφικά θέματα και στο οποίο έδωσε το παρών από ένα σημείο κι έπειτα και ο πρόεδρος Ανιέλι. Και τα ονόματα που συζητήθηκαν, σύμφωνα με την Tuttosport, είναι τρία. Το ένα για τον Ιανουάριο, τα δύο για το καλοκαίρι.


Για τον Ιανουάριο, λοιπόν, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι συζητήθηκε η περίπτωση του 21χρονου χαφ της Γουλβς, Ρούμπεν Νέβες. Ονομα που είχε ακουστεί ως φήμη και πριν λίγους μήνες. Οσο για το καλοκαίρι, η συζήτηση αφορούσε σε δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη παίξει αρκετά αυτό το διάστημα: Τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Ισπανό τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου