23 Νοε 2018

Οι τέσσερις παίκτες που περιμένει ο Αλέγκρι για να έχει γεμάτο όλο το οπλοστάσιό του

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι μια καλή ευκαιρία για να δούμε και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τραυματίες.

Η Γιουβέντους ξαναμπαίνει στη μάχη του scudetto αύριο το απόγευμα υποδεχόμενη την Σπαλ και θα το κάνει με κάποιες απουσίες, αφού δεν λείπουν τα προβλήματα τραυματισμών. Προβλήματα που δεν είναι σοβαρά όμως, όπως επιβεβαίωσε και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ας δούμε, όμως, την κατάσταση του καθενός...

- Ο Σάμι Κεντίρα τραυματίστηκε στον αστράγαλο σε μια προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας κι ενώ μόλις είχε επιστρέψει από τραυματισμό. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της Γιούβε, σε δύο εβδομάδες θα είναι και πάλι στη διάθεση του Αλέγκρι.

- Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι είχε τραυματιστεί σε προπόνηση της εθνικής Ιταλίας στη διακοπή του Οκτωβρίου. Από τότε έπαιξε ελάχιστα, παραμένει εκτός εδώ και ένα μήνα αλλά η ώρα της επιστροφής έφτασε και είναι πιθανό να είναι στην αποστολή και για το ματς της Τρίτης με τη Βαλένθια.


- Ο Εμρέ Τσαν δεν τραυματίστηκε πουθενά, αλλά ανησύχησε τους πάντες με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον θυρεοειδή. Εκανε την απαραίτητη επέμβαση στη Γερμανία, επέστρεψε στο Τορίνο, έχει αρχίσει τρέξιμο και υπολογίζεται ότι σε δύο εβδομάδες, όπως είπε και ο Αλέγκρι, θα είναι σε θέση να παίξει έστω για 20-30 λεπτά, βρίσκοντας και πάλι ρυθμό σιγά-σιγά.

- Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα έχει επιστρέψει μετά τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς αλλά δεν είναι ακόμη, όπως είναι λογικό, σε θέση να παίξει κανονικό 90λεπτο. Επειτα από αυτή την πολύμηνη απουσία πρέπει να βρει ρυθμό σιγά-σιγά και γι' αυτό έπαιξε με την Primavera πριν δύο εβδομάδες και θα ξαναπαίξει αν χρειαστεί. Οπως και να έχει, όμως, τα δύσκολα τα έχει αφήσει πίσω του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου