Σελίδες

Ετοιμοι να σπάσουν τη συμφωνία και να γυρίσουν πίσω στη Γιουβέντους τον Στουράρο είναι οι Πορτογάλοι!

Μια... τραγωδία η σεζόν για τον Στέφανο Στουράρο, ο οποίος τον Ιανουάριο μπορεί να είναι ξανά (μέχρι να ξαναφύγει;) στη Γιουβέντους.

Η παραχώρηση του Ιταλού χαφ με τη μορφή δανεισμού στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας θεωρήθηκε επιτυχία το καλοκαίρι, αφού ήταν δύσκολο να βρεθεί κάποια ομάδα. Τελικά, ίσως και με τη μεσολάβηση του Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με τους Πορτογάλους, βρέθηκε αλλά τα πράγματα δεν ευνοούν τους μπιανκονέρι...


Ο Στουράρο δεν έχει παίξει ακόμη με τη φανέλα της Σπόρτινγκ λόγω συνεχών προβλημάτων τραυματισμών και σημερινά πορτογαλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμη και για διακοπή του δανεισμού του και επιστροφή στη Γιούβε τον Ιανουάριο.

Αν συμβεί αυτό, γράφουν οι Ιταλοί, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Παράτιτσι θα ψάξει να βρει ομάδα για να... παρκάρει τον Στουράρο, ο οποίος -λόγω των τραυματισμών- δε θα μπορούσε να σταθεί ούτε καν σαν εναλλακτική λύση από τον πάγκο στη φετινή ομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...