18 Νοε 2018

Για να καταλάβουμε πού το πάει επιχειρηματικά η Γιουβέντους

«Building up Connections» ονομάζεται η εκδήλωση που παρέθεσε η Γιουβέντους για τους Partners της και τους κατόχους διαρκείας για το Juventus Premium Club.

Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει αυτές τις μέρες αλλά η δράση συνεχίζεται πάντα στη Γιούβε, ακόμη κι αν είναι εκτός των τεσσάρων γραμμών. Το κλαμπ, άλλωστε, εξελίσσεται συνεχώς με το βλέμμα στο μέλλον και αυτό το κατάλαβαν για ακόμη μία φορά όσοι ήταν την Πέμπτη (15/11) στην αίθουσα Ομάρ Σίβορι του Allianz Stadium.



Εκεί έλαβε χώρα η ετήσια εκδήλωση για τους εταίρους του Juventus Partners και τους κατόχους διαρκείας για το Juventus Premium Club, με τον στόχο να είναι η σύσφιξη των σχέσεων, οι νέες επαφές και η εξάπλωση επιχειρηματικών σχεδίων που μπορούν να εφαρμοστούν μέσω της Γιούβε ή με την άμεση βοήθεια και συμμετοχή της Γιούβε.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 260 επαγγελματίες, άπαντες οπαδοί της Γιουβέντους, οι οποίοι εκπροσωπούσαν 150 εταιρίες και οι συμμετέχοντας, όπως ανέφερε και το κλαμπ στην επίσημη ενημέρωση του, μπόρεσαν να εντοπίσουν τις εταιρείες που τους ενδιαφέρουν, συντάσσοντας το δικό τους ηλεκτρονικό ημερολόγιο και πραγματοποιώντας συσκέψεις one-on-one που πραγματοποιήθηκαν με πλήρη ταχύτητα στο Club Sivori.


Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλλείματος, μάλιστα, έγινε ξενάγηση των επισκεπτών στο Allianz Stadium και τις εγκαταστάσεις της Continassa, με τους συμμετέχοντας να μένουν απολύτως ικανοποιημένοι αφού είχαν τη δυνατότητα να αυξήσουν το δίκτυο τους και να βάλουν τα θεμέλια για μελλοντικές συνεργασίες.



Εκτός από ενδιαφέρουσα κίνηση από πλευράς Γιουβέντους, χαρακτηρίζεται και έξυπνη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου