28 Νοε 2018

Η πολύ κυνική Γιουβέντους που πάντα θα σκοράρει

Τζόρτζιο Κιελίνι και Λεονάρντο Μπονούτσι συμφώνησαν σε ένα πράγμα μετά τη νίκη επί της Βαλένθια: Η Γιουβέντους θα σκοράρει πάντα.

Οι μπιανκονέρι νίκησαν με 1-0 τους Ισπανούς και είναι και μαθηματικά στους «16», ενώ για την 1η θέση πρέπει απλά να νικήσουν τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Ή ακόμη και να... χάσουν, αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε νικήσει τη Βαλένθια στο Μεστάγια.

Οπως και να έχει, η πρόκριση οριστικοποιήθηκε και σε αυτό στάθηκαν αμέσως μετά τη λήξη οι Κιελίνι και Μπονούτσι.

«Η ομάδα δένει, έχουμε όλη διάθεση να θυσιαστούμε και προχωράμε βήμα-βήμα. Προκριθήκαμε, αφήνουμε στην άκρη το Champions League τώρα και σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα», είπε ο πρώτος, «πετύχαμε τον πρώτο στόχο, τώρα θα πάμε στη Βέρνη για την 1η θέση. Χαιρόμαστε για την εξασφάλιση της πρόκρισης και προχωράμε», συμπλήρωσε ο δεύτερος.


Κι όσο για την εμφάνιση, σίγουρα δεν ήταν εντυπωσιακή αλλά ήταν μια νίκη από αυτές που κάνει η Γιούβε διαχρονικά και φέτος με ακόμη μεγαλύτερη πίστη, λόγω της ποιότητας που υπάρχει.

«Ρονάλντο, Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα βοήθησαν πολύ και στο ανασταλτικό κομμάτι, πάλεψαν πολύ. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα και από εκεί και πέρα, μπροστά έχουμε τόση ποιότητα που το γκολ θα έρθει», σχολίασε ο Κιελίνι, για να συμφωνήσει ο Μπονούτσι: «Αυτή η ομάδα είναι πολύ κυνική. Αρχικά πιέσαμε μπροστά και επιτρέψαμε κάποιες αντεπιθέσεις, μετά ήμασταν πιο συμπαγείς και ήρθε το γκολ. Πάντα έρχεται η σημαντική φάση, το γκολ, γιατί υπάρχει πολλή ποιότητα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου