25 Δεκ 2018

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κάτσει πρώτη φορά στον πάγκο σε ματς της Γιούβε

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιβεβαίωσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι, για πρώτη φορά, στον πάγκο στο αυριανό ματς με την Αταλάντα.

Ο προπονητής της Γιουβέντους είχε πει ότι ο Πορτογάλος θα ξεκουραστεί σε ένα από τα τρία ματς που απέμεναν με Ρόμα, Αταλάντα, Σαμπντόρια και τελικά ο... κλήρος έπεσε στο αυριανό.

«Για πρώτη φορά εγώ και ο Κριστιάνο θα παρακολουθήσουμε το ματς μαζί από τον πάγκο. Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχει κάνει ως τώρα, είναι το καλύτερο ξεκίνημα του αν δούμε τους αριθμούς σε επίπεδο γκολ και ασίστ, αλλά ο στόχος είναι να είναι σε τοπ κατάσταση, όπως και όλη η ομάδα, τον Μάρτιο. Αλλά αυτός ακόμη περισσότερο, όπως ήταν και τα προηγούμενα χρόνια», είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος ρωτήθηκε για τα δώρα που θέλει, λόγω των ημερών, η Γιουβέντους.


«Τα δώρα θα πρέπει να τα παραλάβουμε σε κάποιους μήνες, άρα έχουμε ακόμη χρόνο. Είθε οι στόχοι μας να γίνουν πραγματικότητα. Στις 16 Ιανουαρίου πάντως, στο Σούπερ Καπ, θα πρέπει να πάρουμε το πρώτο... δωράκι, να είναι η αρχή», ήταν η απάντηση του Μαξ, ο οποίος μίλησε και για την Αταλάντα.

«Θα πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι σε μια ατμόσφαιρα που δε θα είναι εύκολη και σε ένα περίεργο κλίμα όπως είναι αυτό των εορτών. Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή και επιθετική ομάδα, η οποία προέρχεται από ήττα στη Γένοβα και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη προκειμένου να κάνουν καλές γιορτές. Χρειάζεται μια καλή εμφάνιση από εμάς αν θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε την πορεία μας για τον τίτλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου