Σελίδες

Ο Παράτιτσι έβαλε στη ζυγαριά Κόντε και Αλέγκρι σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές απαιτήσεις

Στη συνέντευξη του στο Sky Italia ο Φάμπιο Παράτιτσι κλήθηκε να εξηγήσει και τις διαφορές ανάμεσα σε Αντόνιο Κόντε και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο αθλητικός/γενικός διευθυντής της Γιουβέντους έχει συνεργαστεί με δύο προπονητές σε αυτά τα οκτώ, προς εννιά, χρόνια του στους μπιανκονέρι και στο Sky Italia του ζήτησαν να κάνει ένα σχόλιο και για τους δύο, εξηγώντας τις διαφορές τους.

«Τον Κόντε δεν τον ενδιέφερε το όνομα, τον ενδιέφερε ο παίκτης που θα έρθει να ανταποκρίνεται σε αυτό που είχε ο ίδιος στο μυαλό του σε ό,τι αφορά την τακτική. Ο Αντόνιο είχε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και έπρεπε να βρεις ποδοσφαιριστές που να ταιριάζουν σε αυτό το σύστημα», είπε αρχικά ο Παράτιτσι και συνέχισε...


«Ο Αλέγκρι, από την άλλη, είναι πιο ελαστικός σε αυτό το θέμα αφού δεν έχει μόνο ένα σύστημα. Ούτε ο Κόντε είχε μόνο ένα, αλλά ο Μαξ είναι πιο ανοιχτός σε αυτά τα θέματα. Αυτό, επομένως, σου δίνει περισσότερες επιλογές μεταγραφικά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...