15 Δεκ 2018

Ετσι θα παίξει η Γιούβε στο ντέρμπι με την Τορίνο

Μία θέση μόνο παίζεται για την 11άδα της Γιουβέντους κόντρα στην Τορίνο απόψε, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους μπιανκονέρι, αφού οι Ζοάο Κανσέλο, Ροντρίγκο Μπεντανκούρ (κάρτες) και Χουάν Κουαδράδο είναι εκτός, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά τον στόχο, ο οποίος είναι η νίκη.


Μια νίκη που η Γιούβε θα επιχειρήσει να πάρει με σύστημα 4-3-1-2 και έχοντας τον Περίν στο τέρμα, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ντε Σίλιο, αριστερά τον Αλεξ Σάντρο και στόπερ τον Κιελίνι και έναν εκ των Μπονούτσι ή Ρουγκάνι.

Η τριάδα στα χαφ αναμένεται να αποτελείται από τους Εμρέ Τσαν-Πιάνιτς-Ματουιντί και ο Ντιμπάλα θα κινείται ως ελεύθερος πίσω από τους Ρονάλντο-Μάντζουκιτς.


1 σχόλιο:

  1. Πάλι τα ίδια θα λεω, παλι τα ίδια θα πω και μάλλον έχω γίνει και κουραστικος. Αλεγκρι από το βρισιμο μας έκανες να σε γουστάρουμε. Αλλά δεν γίνεται ρε φίλε να μην τους βάζεις με το μαχαίρι στα δόντια σε ντερμπν. Δεν γίνεται να μην έχουμε κάνει μια φάση σε ολόκληρο ημίχρονο με τη τορινο. Δεν γινεται να μην μπορούμε να αλλάξουμε δευτερη πάσα Δεκέμβριο μήνα. Δεν γίνεται να μην έχουμε ένα σύστημα που να πιέζει και να πλαγιοκοπει. Δεν γίνεται να έχουμε την μηχανη των γκολ και να μην μπορούμε να παιξουμε ορθολογικά για να τον βρίσκουμε ή να ανοίγει διαδρόμους. Δεν γίνεται να σε περιμένουν οι άλλοι στο ματς της χρονιάς τους και να κατεβαίνεις χαλαρος αντί να τους έχεις μέσα στη περιοχη. Ξέρω ότι η χρονιά ειναι μακρυα και μακάριοι να κρατήσει μεχρι Μάιο αλλά από ιντερακι και τορινο ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή