Το ποσό που θα αποφέρει στη Γιουβέντους η επέκταση της συνεργασίας με την Adidas

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Adidas ως το 2027 για τουλάχιστον 408 εκατ. ευρώ!

Είχαμε γράψει εδώ και μήνες, παρουσιάζοντας τα σχετικά ιταλικά ρεπορτάζ κυρίως οικονομικών Μέσων, ότι η Γιούβε θα προχωρούσε σε αναπροσαρμογή της συμφωνίας της με την Adidas και ακριβώς έτσι έγινε.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές άρχισε το 2015 με συμβόλαιο ως το 2021 και τώρα έπεσαν οι υπογραφές για νέο, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από το 2021 και θα ολοκληρωθεί το 2027.

Σε αυτό το διάστημα, από το 2021 ως το 2027, η Adidas -όπως ανακοίνωσαν οι μπιανκονέρι- θα είναι η εταιρεία που θα ντύνει όλες τις ομάδες του κλαμπ (γυναίκες, U23) πληρώνοντας το ποσό των τουλάχιστον 408 εκατ. ευρώ.


Το «τουλάχιστον» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Γιουβέντους, επειδή δύναται να αυξηθεί ανάλογα με τα μπόνους που προβλέπονται και τις επιτυχίες που μπορεί να έχει η Γιουβέντους.

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησαν οι μπιανκονέρι, πριν τις 31 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί από την Adidas το ποσό των 15 εκατ. ευρώ ως μπόνους επειδή μέσα στο 2018 η Γιούβε έχει καταφέρει με τις κινήσεις της να δυναμώσει το brand.

Και θα το δυναμώσει κι άλλο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιοι δεν είναι σίγουροι στη Γιούβε: Τα ονόματα που αναφέρουν οι Ιταλοί

Μετρημένοι θα πρέπει να θεωρούνται οι «σίγουροι» για τη νέα σεζόν στην Γιουβέντους , καθώς εκτός από τον Αντρέα Πίρλο, παίζουν το μέλλον του...