21 Δεκ 2018

Η στιγμή που ο Μπεντανκούρ ένιωσε μεγάλο πανικό

Για τον πανικό που ένιωσε όταν άκουσε Γιουβέντους, για το «κτήνος» Ρονάλντο και για το μήνυμα που πήρε από την πρώτη του στιγμή στα αποδυτήρια, μίλησε ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ.

Ο Ουρουγουανός χαφ επιστρέφει στη δράση μετά την απουσία του από το ντέρμπι με την Τορίνο λόγω καρτών και αναμένεται να πάρει θέση βασικού κόντρα στη Ρόμα. Πριν γίνει αυτό, πάντως, πήρε θέση για δηλώσεις στο ESPN, όπου θυμήθηκε το ξεκίνημα της υπόθεσης Γιούβε για αυτόν.

«Οταν μου είπαν ότι υπάρχει η πιθανότητα να έρθω στη Γιούβε, πανικοβλήθηκα. Σκεφτόμουν ότι "τώρα θα πρέπει να πάω στην Ιταλία, μόνος με τον πατέρα μου, να αφήσω την οικογένεια μου, να μάθω ιταλικά, πώς θα τα καταφέρω;". Ημουν πραγματικά πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή αλλά και με πανικό ταυτόχρονα», θυμήθηκε ο νεαρός χαφ, ο οποίος κατάλαβε αμέσως πάντως τι σημαίνει Γιουβέντους.

«Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στα αποδυτήρια της Γιούβε, βλέποντας τα πρόσωπα των συμπαικτών μου, κατάλαβα ένα πράγμα: Εδώ πρέπει να νικήσεις, τέλος», λέει ο Μπεντανκούρ, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος φέτον τον βάζει δυνατά στο παιχνίδι.


«Οπως λέω και στα μέλη του τιμ, είναι σαν να έκανα μια μακρά προετοιμασία 1,5 χρόνου εδώ. Ηρθα πολύ αδύνατος, τώρα έχω πάρει 6 κιλά σε μυική μάζα. Εχω βελτιωθεί πολύ και είναι πολύ σημαντικός πάντα ο Αλέγκρι, ο οποίος μου έδωσε εμπιστοσύνη. Οταν δεν έπαιζα και με πείραζε, ο μίστερ με ηρεμούσε, μου έλεγε: Χαλάρωσε Ροντρίγκο, δε θέλω να σε κάψω, θα δεις ότι θα έρθει η ώρα σου».

Και αφού παραδέχθηκε ότι «εμπνέομαι από πολλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πάνω από όλα βλέπω τους Πιάνιτς-Μπουσκέτς και προσπαθώ να μάθω», δεν γινόταν να μην ερωτηθεί ο Ουρουγουανός χαφ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο είναι συμπαίκτες από το καλοκαίρι.

«Πρώτη φορά μιλήσαμε στο αντι-ντόπινγκ κοντρόλ μετά το Ουρουγουάη-Πορτογαλία στο Μουντιάλ. Μου μίλησε και με φώναξε με το όνομα μου, δεν το πίστευα ότι το ήξερε. Μετά, την πρώτη φορά που τον είδα να προπονείται, στο Τορίνο, σκέφτηκα ένα πράγμα: Είναι κτήνος. Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει, δίνει πάντα το 100% και μετά είναι άψογος στο γκρουπ, αστειεύεται πάντα και περνάμε πάντα καλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου