8 Δεκ 2018

Να πώς στήθηκε το πανηγυράκι στο NBA και έμειναν ευχαριστημένοι και οι Αμερικάνοι αλλά κυρίως οι Ιταλοί

Επιτυχής ήταν η Juventus Night στο ΝΒΑ, φέρνοντας τύχη και στους Μπρούκλιν Νετς που στήριξαν το όλο εγχείρημα.

Το Γιουβέντους-Ιντερ ήταν μια καλή ευκαιρία για να κάνουν οι μπιανκονέρι νέο άνοιγμα προς την αμερικάνικη αγορά, αφού το Barclays Center των Μπρούκλιν Νετς βάφτηκε μπιανκονέρο και μετέδωσε live το derby d'Italia.

Η πλειοψηφία όσων των παρακολούθησαν, διαβάζουμε σήμερα στα ιταλικά Μέσα, ήταν Γιουβεντίνοι ή τουλάχιστον υποστήριζαν τους μπιανκονέρι και είχαν έντονες αντιδράσεις σε διάφορες φάσεις του παιχνιδιού, με την πιο έντονη φυσικά να είναι ο πανηγυρισμός μετά το γκολ του Μάντζουκιτς.

Στο Barclays Center ακούστηκαν, προφανώς από Ιταλούς που μένουν στη Νέα Υόρκη, συνθήματα που ακούγονται στο Allianz Stadium, για να συνεχιστεί το πάρτι όταν άρχισε το ματς των Μπρούκλιν Νετς με τους Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι έχουν κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στο ΝΒΑ φέτος.


Οι cheerleaders των Νετς φορούσαν φανέλες της Γιουβέντους, ο Νταβίντ Τρεζεγκέ ως πρέσβης της Κυρίας βραβεύτηκε στο κέντρο του παρκέ, ενώ τα μάτριξ έδειχναν τις φάσεις και το γκολ της νίκης επί της Ιντερ, την ώρα που οι υπάλληλοι των Νετς μοίραζαν φανέλες της Γιούβε στους θεατές.








Και μέσα σε αυτό το ωραίο κλίμα συνεργασίας, οι Μπρούκιν Νετς πήραν την αύρα της Γιουβέντους και έκαναν την έκπληξη, πανηγυρίζοντας μια μεγάλη νίκη επί των Τορόντο Ράπτορς. Κι έζησαν αυτοί καλά και οι μπιανκονέρι καλύτερα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου