8 Δεκ 2018

Οι τρεις παίκτες που ξεχώρισαν στη νίκη επί της Ιντερ και αποθεώθηκαν από τον ιταλικό Τύπο

Στους Τζόρτζιο Κιελίνι, Ροντρίγκο Μπεντανκούρ και Ζοάο Κανσέλο στέκονται σήμερα τα ιταλικά ΜΜΕ.

Η Γιουβέντους νίκησε και την Ιντερ συνεχίζοντας την επέλαση της για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, με τον ιταλικό Τύπο να έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιριστές για τη χθεσινή απόδοση τους.

Ο ένας είναι ο αρχηγός, ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος, κυριολεκτικά, καθάρισε οποιαδήποτε προσπάθεια της Ιντερ να επιτεθεί. Οι νερατζούρι είχαν δύο ευκαιρίες από λάθη των μπιανκονέρι αλλά ο Κιελίνι δεν είχε κάποια συμμετοχή σε αυτά. Αντιθέτως, ήταν αυτός που σταμάτησε κάθε σέντρα των Μιλανέζων, με τους Ιταλούς να αναρωτιούνται σήμερα αν είναι το καλύτερο ξεκίνημα σεζόν που έχει κάνει ποτέ στην καριέρα του.


Στήριξη από τον Τύπο και για τον Μπεντανκούρ, ο οποίος ήταν αμφίβολος, τελικά πήρε κανονικά θέση βασικού και ήταν ο καλύτερος από τους τρεις του κέντρου. Ο Ουρουγουανός έπαιξε χθες και για τον Πιάνιτς, ο οποίος ήταν πολύ κακός, δείχνοντας με την εμφάνιση του ότι μέσα σε λίγους μήνες έχει αποκτήσει άνεση και ψυχολογία έμπειρου παίκτη, όπως γράφουν σήμερα οι εφημερίδες στη βαθμολογία τους.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στον Ζοάο Κανσέλο. Ο Πορτογάλος άρχισε το ματς ως δεξί μπακ, στη συνέχεια πήγε αριστερά και βοηθούσε πάρα πολύ στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, με αποκορύφωμα την πολύ όμορφη σέντρα που έβγαλε για το 1-0 του Μάντζουκιτς. «Αυτά κερδίζεις αν έχεις ένα... σχεδόν Νο10 για πλάγιο μπακ», γράφει σήμερα η Gazzetta dello Sport, αποθεώνοντας τον Κανσέλο για τη δημιουργικότητα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου