4 Δεκ 2018

Τα Football Leaks δημοσίευσαν τις απαντήσεις που έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού που κατηγορείται

Το Der Spiegel επανέρχεται στο θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο και των καταγγελιών για βιασμό μιας Αμερικανίδας, δημοσιεύοντας έγγραφα από το Football Leaks.

Το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει κάθε αναφορά στο θέμα αλλά το Der Spiegel επανήλθε τώρα δημοσιεύοντας απόρρητα έγγραφα, τα οποία αφορούν στις απαντήσεις που έδωσε ο Πορτογάλος στους δικηγόρους του μετά από εκείνη τη βραδιά του Ιουνίου του 2009, αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε στις ίδιες ερωτήσεις που του έγιναν από τις Αρχές.

Ο Ρονάλντο φέρεται να δίνει δύο διαφορετικές απαντήσεις στις Αρχές, προφανώς έπειτα από υπόδειξη των δικηγόρων του. Υπενθυμίζουμε ότι οι δικηγόροι του Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν τοποθετηθεί πριν μήνες και είχαν αναφέρει ότι απαγορεύεται να δημοσιεύονται έγγραφα που έχουν κλαπεί από χάκερς/εγκληματίες του διαδικτύου και ότι αυτά τα έγγραφα είναι πολύ εύκολο να αλλοιωθούν.


Παράλληλα, σε κανένα δικαστήριο του πλανήτη δεν μπορεί να σταθεί ως στοιχείο το τι λέει ένας κατηγορούμενος -ο Ρονάλντο δεν είναι καν κατηγορούμενος στην προκειμένη περίπτωση- με τον δικηγόρο του, οπότε οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις, ακόμη κι αν τα έγγραφα είναι αληθινά και όχι αλλοιωμένα, δεν έχουν απολύτως καμία νομική ισχύ σε καμία χώρα του κόσμου.

Παραθέτουμε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που φέρεται -από τα Football Leaks- να έδωσε ο Πορτογάλος αρχικά στους δικηγόρους του τον Σεπτέμβριο του 2009 και στη συνέχεια στις Αρχές τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Ερώτηση: «Τι ειπώθηκε ανάμεσα σε εσένα και την MR.C; (Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν ειπώθηκε κάτι σχετικό με το αν κάνατε σεξ ή κάτι τέτοιο)».

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Είπε ότι δεν είναι σωστό να κάνουμε σεξ, από τη στιγμή που μόλις είχαμε γνωριστεί (Καλύτερα όχι. Είναι η πρώτη φορά). Αλλά παρόλα αυτά, άρπαξε το πέος μου».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Αρπαξε το πέος μου».


Ερώτηση: «Περιέγραψε με λεπτομέρειες τι συνέβη ξεκινώντας από την επαφή που είχες με την MR.C στο δωμάτιο και τη συνέπεια που είχε αυτό όπως και κάθε επαφή συμπεριλαμβανομένων αγκαλιών και φιλιών ή τη μετάβαση από μια όρθια στάση, στο κρεβάτι ή στο πάτωμα ή οπουδήποτε έγινε».

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Την γα***α στο πλάι. Εκανε τον εαυτό της διαθέσιμο. Ηταν ξαπλωμένη στην πλευρά της, στο κρεβάτι και μπήκα μέσα της από πίσω. Ηταν σκληρό. Δεν άλλαξε θέση. Κράτησε 5-7 λεπτά. Είπε ότι δεν ήθελε, όμως έδειξε διαθέσιμη. Ολη την ώρα ήταν σκληρό, την γύρισα στην πλευρά της και έγινε γρήγορα. Ισως έπαθε κάποιες μελανιές όταν την άρπαξα. Δεν ήθελε να το κάνουμε, αντίθετα, με αυνάνισε. Δεν ξέρω τι ακριβώς άλλο έκανε όταν με αυνάνιζε, όμως συνέχιζε να λέει όχι. "Μην το κάνεις δεν, είμαι σαν τις άλλες". Απολογήθηκε μετά».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Ηταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Πήγα από πίσω. Δεν αλλάξαμε στάσεις. Ηταν 5-7 λεπτά. Ηταν σκληρό. Δεν διαμαρτυρήθηκε, δεν ούρλιαξε, δεν φώναξε για βοήθεια ή κάτι τέτοιο. Δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικά. Δεν το συζητήσαμε καν αυτό. Δεν τελείωσα μέσα της. Τελείωσα πάνω της (όχι μέσα της) και στις κουβέρτες. Δεν χρησιμοποίησα λιπαντικό, χρησιμοποίησα σάλιο. Δεν ξέρω αν ήρθε σε οργασμό».

Ερώτηση: «Η κυρία MR.C ύψωσε τη φωνή της ή φώναξε;»

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Είπε όχι και σταμάτα κάποιες φορές».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Οχι».

Ερώτηση: «Η MR.C είπε κάτι μετά τη σεξουαλική επαφή;»

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Είπε “μα@@@κα, με ανάγκασες. Είσαι ηλίθιος. Δεν είμαι σαν τις άλλες”. Εγώ της είπα “λυπάμαι”».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Οχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου