4 Δεκ 2018

Τα δύο σενάρια που υπάρχουν για την περίπτωση Ντε Λιχτ: το αισιόδοξο και το απαισιόδοξο

Διαφορετικά βλέπουν το θέμα του Ματίς Ντε Λιχτ ο Αγιαξ και ο Μίνο Ραϊόλα, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Ο νεαρός διεθνής Ολλανδός κεντρικός αμυντικός φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, μεταξύ άλλων, με τα ισπανικά ΜΜΕ να ασχολούνται συνεχώς με αυτό το θέμα τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ισπανικά ρεπορτάζ, υπάρχει διάσταση απόψεων αυτή τη στιγμή ανάμεσα στην ομάδα και τον μάνατζερ του Ντε Λιχτ.


Συγκεκριμένα, με βάση όσα γράφουν οι Ισπανοί πάντα, στον Αγιαξ βλέπουν με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο πώλησης του αμυντικού στην Μπαρτσελόνα που είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι και 80 εκατ. ευρώ, ίσως για να κάνει διπλό χτύπημα με Ντε Λιχτ και Φράνκι Ντε Γιονγκ, αλλά ο Μίνο Ραϊόλα βλέπει με καλύτερο μάτι τη Γιουβέντους.

Οπως αναφέρουν οι Ισπανοί, οι μπιανκονέρι προσφέρουν καλύτερο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή και ο μάνατζερ του προτιμάει να γίνει deal με τους μπιανκονέρι, τόσο λόγω των άριστων σχέσεων με τον Πάβελ Νέντβεντ και γενικά με τη διοίκηση, όσο και για να... υπενθυμίσει στον Ζόρζε Μέντες ότι κάνει πάντα δουλειές με τη Γιούβε και δε θα αλλάξει αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου