18 Δεκ 2018

Για τρεις περιπτώσεις μιλάει με τη Γιούβε ο Μίνο Ραϊόλα

Στο Τορίνο βρίσκεται ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τα είπε με τη Γιουβέντους για τρεις παίκτες.

Ο περιβόητος μάνατζερ είναι στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε και σύμφωνα με το Sky Italia είχε συνάντηση με τους Φάμπιο Παράτιτσι και Πάβελ Νέντβεντ, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τρία ονόματα.

Ας δούμε ποια είναι αυτά και ποια είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο με βάση τις πηγές του για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση.

- Αρχικά, ο Μόιζε Κιν. Σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, η συζήτηση των Παράτιτσι-Νέντβεντ με τον Ραϊόλα φέρνει πιο κοντά την ανανέωση του συμβολαίου του 18χρονου επιθετικού.


- Από εκεί και πέρα, συζήτηση έγινε και για τον Ματάις Ντε Λιχτ. Η Μπαρτσελόνα δείχνει να είναι πιο μπροστά αυτή τη στιγμή, υπό την έννοια πως έχει αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά λεφτά στον Αγιαξ, αλλά η Γιούβε ενημερώθηκε πλήρως για το πώς έχει η κατάσταση.

- Τέλος, υπήρξε συζήτηση και για τον Πολ Πογκμπά. Οπως λέει ο Ντι Μάρτζιο, δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο κάτι τέτοιο για το καλοκαίρι αν παραμείνει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Αν φύγει ο Πορτογάλος, μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου