18 Δεκ 2018

Μετά τα καρφιά στον Μαρότα, ήρθε αυτή η φωτογραφία

Ο Μπέπε Μαρότα επέστρεψε στο Τορίνο για πρώτη φορά ως παράγοντας της Ιντερ και είχε... αγκαλιά και αστειάκια με τον Πάβελ Νέντβεντ.

Ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους το έριξε το καρφί του -και δεν ήταν μικρό- για τον Μαρότα μετά την υπογραφή του στους νερατζούρι και τους πανηγυρισμούς του στη νίκη επί της Ουντινέζε, παραμένοντας σταθερός στην άποψη του και με όσα είπε στο περιθώριο της κλήρωσης με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η παρουσία και των δύο, επομένως, χθες βράδυ στη μεγάλη εκδήλωση που έκανε η Tuttosport στο Τορίνο για τη βράβευση του Golden Boy 2018 (Ματίς Ντε Λιχτ), έδινε έξτρα ενδιαφέρον στη βραδιά. Μέχρι που υπήρξε και το πολυαναμενόμενο τετ α τετ τελικά.


Οπως αναφέρει το Sky Italia, Νέντβεντ και Μαρότα ήταν αρκετά μακριά στην αρχή, αφού είχαν διαφορετικά πηγαδάκια, με τον γενικό διευθυντή τη Ιντερ να τα λέει με τον Βάλτερ Ματσάρι. Λίγα λεπτά μετά, όμως, άφησε τον προπονητή της Τορίνο και πλησίασε τον αντιπρόεδρο της Γιουβέντους, με τον οποίο τα είπε εγκάρδια.

Το Sky Italia, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία, στην οποία οι Νεντβεντ και Μαρότα είναι αγκαλιασμένοι και γελάνε, δείχνοντας -τουλάχιστον δημοσίως- ότι δεν άλλαξε κάτι στις σχέσεις τους μετά τη δήλωση του Πάβελ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου