12 Δεκ 2018

Ετοιμάζονται σαρωτικές αλλαγές στο Champions League

Ο Αντρέα Ανιέλι ως πρόεδρος της ECA και ο Αλεξάντερ Σέφεριν ως πρόεδρος της UEFA συζητάνε για εντυπωσιακές αλλαγές σε Champions League και εθνικά πρωταθλήματα.

Το είχε γράψει πριν λίγες εβδομάδες η Gazzetta dello Sport και τώρα το γράφει και η SportBild: Το Champions League μπορεί να γίνεται τα σαββτοκύριακα και τα εθνικά πρωταθλήματα μεσοβδόμαδα!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, Σέφεριν και Ανιέλι είναι σε συνεχείς συζητήσεις για το πώς θα αλλάξει το Champions League, με τα μεγάλα κλαμπ να παίρνουν όσο περισσότερα μπορούν, προκειμένου να... ξεχάσουν την απειλή της Super League.

Ετσι, η γερμανική εφημερίδα -όπως και η Gazzetta dello Sport- τονίζει ότι υπάρχουν πλέον πολύ σοβαρές σκέψεις για τις εξής αλλαγές...


- Οι αγώνες του Champions League να γίνονται σαββατοκύριακο επειδή έτσι θα απευθύνονται σε πολύ περισσότερο κόσμο, με τα πρωταθλήματα να μετατίθενται μεσοβδόμαδα.

- Το Champions League θα είναι κανονικά με 32 ομάδες αλλά με 4 ομίλους των 8 ομάδων και όχι, όπως τώρα, με 8 ομίλους των 4 ομάδων. Ο λόγος για αυτή την αλλαγή θα είναι τα περισσότερα ματς ομίλου, τα οποία σημαίνουν και περισσότερα έσοδα.

- Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα εθνικά πρωταθλήματα θα μειωθούν.


2 σχόλια:

  1. Ντροπή για το σημερινό. Απλά ντροον. Έλεος με τον ντε Σιλιο. Μας τα επρηξες διωξτον ή βαλτον σε αδιάφορο ματς. Έλεος. Μια σε τρία σωστηκαι μια πάσα δεν έκανε. Ρουγκανι αγόρι μου εισαι αμπαλος. Εκτός θέσης, χαμένες μαχες. Ότι να ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή