12 Δεκ 2018

Η σχέση της Γιούβε και της Μίλαν θα μπει σε άλλα επίπεδα αν οι ροσονέρι προδώσουν τη συμφωνία για τον Ιγκουαΐν

Αν η Μίλαν κάνει πίσω στο θέμα Ιγκουαΐν, για τη Γιουβέντους θα γίνει αναξιόπιστη και οι σχέσεις τους θα μπουν σε μια νέα φάση.

Το καλοκαίρι οι μπιανκονέρι δέχθηκαν να «εξυπηρετήσουν» τους ροσονέρι, με αφορμή το νέο ξεκίνημα που γινόταν με Αμερικάνους ιδιοκτήτες και τους Λεονάρντο και Πάολο Μαλντίνι να παίρνουν πόστα, στο πλαίσιο της συνεργασίας και της καλής θέλησης που πρέπει να υπάρχει όταν προκύπτει νέα διοίκηση και όταν μιλάμε για δύο μεγάλα κλαμπ, μεταξύ των οποίων υπάρχει αλληλοσεβασμός.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η Γιούβε βοήθησε τη Μίλαν όπως και όσο μπορούσε. Δέχθηκε να κάνει δανεισμό με οψιόν αγοράς το deal για τον Ιγκουαΐν προκειμένου να μην επιβαρυνθούν άμεσα οικονομικά και έχουν νέα προβλήματα με την UEFA οι Μιλανέζοι, δέχθηκαν να συμπεριλάβουν τον Καλντάρα στο deal για τον Μπονούτσι, δέχθηκαν -να μην το ξεχνάμε κι αυτό- να... χαρίσουν ουσιαστικά στη Μίλαν την επόμενη δόση που θα έπρεπε να καταβάλει για τη μεταγραφή του Μπονούτσι το καλοκαίρι του '17.


Η Γιουβέντους δέχθηκε όλες τις εξυπηρετήσεις ή τις επιθυμίες της Μίλαν, δείχνοντας καλή διάθεση και εμπιστοσύνη. Αυτή την εμπιστοσύνη που φέρονται να σκέφτονται να «προδώσουν» τώρα οι Λεονάρντο, Μαλντίνι και τα αφεντικά τους από την Αμερική. Και κάτι τέτοιο, θα έχει και επιπτώσεις.

Στο Τορίνο, λέγεται, δε θέλουν να σκέφτονται ότι μπορεί να έχουν βάση τα τελευταία ρεπορτάζ, όχι γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα με τον Ιγκουαΐν, αλλά γιατί θα έχουν μετά πρόβλημα με τη Μίλαν. Σοβαρό πρόβλημα. Και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να την εμπιστευτούν ή να τη στηρίξουν ξανά σε οτιδήποτε θα αφορά μεταγραφικά ή θέματα πολιτικής στο ποδόσφαιρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου