5 Δεκ 2018

Η απίστευτη ατάκα που υποστηρίζουν στη Μίλαν πως τους είχε πει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι πρώην διοικούντες την Μίλαν επιμένουν, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς το γιατί, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πλέον και εξωφρενικές ατάκες.

Οι Μάρκο Φασόνε και Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι έχουν αρχίσει, για κάποιο λόγο που μόνο αυτοί ξέρουν, να μιλάνε για τον Πορτογάλο και για το πώς ήταν έτοιμοι να τον πάρουν στη Μίλαν πέρυσι, με τη λεπτομέρεια ότι δεν είχαν τα λεφτά...

Δεν έχει κάποιο νόημα να επιμένουν σε αυτή την ιστορία αλλά το κάνουν, με τον Μιραμπέλι να το πάει σε άλλο επίπεδο με όσα είπε χθες βράδυ σε τηλεοπτικό σταθμό της Λομβαρδίας.


«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αν η Μίλαν είχε πέρυσι τον νυν ιδιοκτήτη, ο Κριστιάνο θα φορούσε τη φανέλα της. Είχα συμφωνήσει σε όλα μαζί του. Δεν τον πείραζε, μάλιστα, το γεγονός ότι δεν παίζαμε στο Champions League. Μου είπε μάλιστα: "Ποτέ δεν κατέκτησα το Europa League, άρα έχω την ευκαιρία να το κάνω κι αυτό". Ηταν όλα έτοιμα», είπε ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Μίλαν.

Ο Ρονάλντο που τρελαίνεται επειδή δεν κατέκτησε για 3η σερί χρονιά και 6η συνολικά τη Χρυσή Μπάλα, θα πήγαινε με χαρά να παίξει στο Europa League κατά τον Μιραμπέλι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου