5 Δεκ 2018

«Ο Ρονάλντο είναι 33 ετών και κόστισε 100 εκατ. ευρώ. Είναι ένα deal που ποτέ δε θα κάναμε»

Μετά τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ήταν η σειρά του Ούλι Χένες να κριτικάρει τη Γιουβέντους για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη Βαυαρία, γενικά, περνάνε δύσκολες στιγμές αφού η ομάδα έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, δεν πείθει γενικά με τις εμφανίσεις της και οπαδοί και ΜΜΕ τα χώνουν στη διοίκηση για τις καλοκαιρινές κινήσεις της και ειδικά για το γεγονός ότι δεν έκαναν ανανέωση.

Αυτοί που δεν έκαναν ανανέωση λοιπόν, κριτικάρουν με τη σειρά τους τη Γιούβε επειδή απέκτησε τον 33χρονο Ρονάλντο.


Το είχε κάνει πριν 1,5 μήνα ο Ρουμενίγκε και τώρα ήταν η σειρά του Χένες, ο οποίος στην πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων δέχθηκε ευθεία επίθεση από τους μικρομέτοχους.

«Ο Ρονάλντο είναι 33 ετών και κόστισε 100 εκατ. ευρώ. Είναι ένα deal που ποτέ δε θα κάναμε. Αν ήταν 24 ετών, προφανώς, θα ήταν μια μεταγραφή που θα έπρεπε να γίνει με κλειστά μάτια», είπε στη Bild ο Χένες, ο οποίος μάλλον έχει σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθεί από τις μεταγραφές που κάνει ή δεν κάνει η Γιούβε.


4 σχόλια:

  1. Ξεμπερδεψες αγόρι μου με την εφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους φόρους θα τους πλήρωναν; Αυτό δεν μας το είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν club συνταξιουχων ειναι αυτοι.Βγηκε ο μπαρμπα-Χενες που περιμενει απο δυο 35αρηδες πολυτραυματιες να παιξουν μηπως και κερδισει να ειρωνευτει μια διοικηση 45αρηδων που εχει ηδη ετοιμη την επομενη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή