21 Δεκ 2018

Θα κάνει μεταγραφή η Γιούβε τον Ιανουάριο;

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ρωτήθηκε για το τι ζήτησε από τον Αγιο Βασίλη τον Ιανουάριο, ενώ σχολίασε και την πρόβλεψη του Λουτσιάνο Μότζι για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Ρόμα ο προπονητής της Γιουβέντους παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, η οποία ήταν αρκετά χαλαρή. Οπως χαλαρός φαίνεται ότι είναι και ο Αλέγκρι ενόψει Ιανουαρίου.

«Συναντήθηκες με τον Αντρέα Ανιέλι στη γιορτή, έγραψες κάποιο γράμμα στον Αγιο Βασίλη;», ήταν η ερώτηση προς τον Μαξ, ο οποίος απάντησε ως εξής: «Με τον πρόεδρο ανταλλάξαμε ευχές, η ομάδα είναι απολύτως ανταγωνιστική, οπότε χρειάζεται μόνο να δουλέψουμε και να πάρουμε αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, όπως πάντα, με τη διοίκηση μιλάμε καθημερινά, παρατηρούμε, εξετάζουμε, βλέπουμε πώς έχει η κατάσταση».


Οσο για το μέλλον του και το αν είπε κάτι χθες με τον Μότζι, ο οποίος προβλέπει Αλέγκρι στη Ρεάλ και Ζιντάν στη Γιουβέντους από το καλοκαίρι, ο τεχνικός των μπιανκονέρι είπε απλά ότι «όχι, δεν μιλήσαμε για κάτι τέτοιο. Ο Μότζι είναι ένας πρώην γενικός διευθυντής της Γιούβε και ήρθε να δώσει τις ευχές του στη Γιούβε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου