Σελίδες

Το εμετικό σύνθημα έξω από το γήπεδο της Φιορεντίνα

Μερίδα οπαδών της Φιορεντίνα έχουν αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με το ανθρώπινο είδος και δε δείχνουν διατεθειμένοι να το αλλάξουν αυτό.

Η Γιουβέντους τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Ντάβιντε Αστόρι πριν την έναρξη του σημερινού ματς, με τους μπιανκονέρι να πλησιάζουν προς το πέταλο των οργανωμένων των βιόλα, για να αφήσει λουλούδια στη μνήμη του Αστόρι ο Τζόρτζιο Κιελίνι.


Λίγη ώρα πριν, στο σημείο που θα έφτανε το πούλμαν με την αποστολή της Γιούβε, είχαν φροντίσει να... τιμήσουν και τη μνήμη των νεκρών του Χέιζελ οι οπαδοί της Φιορεντίνα, οι οποίοι δεν έμειναν εκεί αλλά έβαλαν και τον Γκαετάνο Σιρέα, πλέον, στο... ρεπερτόριο τους.

«Χέιζελ -39. Ο Σιρέα καίγεται στην κόλαση!», έγραψαν στους τοίχους του Αρτέμιο Φράνκι αλλά αυτό δεν πρόκειται να απασχολήσει ιδιαίτερα τον Τύπο ή πολύ περισσότερο τους αρμόδιους στην Ιταλία. Δεν είναι και τόσο τρομερό όσο το σύνθημα για τον Βεζούβιο άλλωστε...


1 σχόλιο:

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...