9 Δεκ 2018

Η εγγύηση που πήρε ο Αλεξ Σάντρο για να ανανεώσει στη Γιουβέντους

Ο Αλεξ Σάντρο ανανέωσε με τη Γιουβέντους για να παραμείνει σε αυτή χρόνια και όχι για να πουληθεί με περισσότερα λεφτά, σύμφωνα με τον μάνατζερ του.

Η συμφωνία των μπιανκονέρι με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ για νέο συμβόλαιο, ως το 2023, είναι γεγονός και απομένει απλά η υπογραφή και οι ανακοινώσεις. Μια συμφωνία που έκανε αρκετούς να πιστέψουν ότι επιτεύχθηκε για να μπορεί να τον πουλήσει με περισσότερα λεφτά η Γιούβε, αλλά ο μάνατζερ του δε θέλει να ακούει κάτι τέτοιο.

Αυτό υποστηρίζει η Βραζιλιάνα δημοσιογράφος Κλαούντια Γκαρσία, η οποία έχει επαφές με το περιβάλλον του Σάντρο και έκανε δηλώσεις -όπως και άλλες φορές- στην ιταλική τηλεόραση.


«Πολλοί λένε ότι αυτή η ανανέωση έγινε για να είναι σε θέση ισχύος η Γιουβέντους σε ενδεχόμενο πώλησης, αλλά ο μάνατζερ του είναι απόλυτος στο ότι δεν ισχύει αυτό. Μιλήσαμε μαζί του, μας είπε ότι ο Αλεξ πήρε και νέες εγγυήσεις για το πρότζεκτ της διοίκησης για τα επόμενα χρόνια και ότι δε θα είναι προς πώληση. Η Γιούβε αποφάσισε να προχωρήσει με τον Αλεξ Σάντρο και τα επόμενα χρόνια, γι' αυτό και αρνήθηκε όλες τις προτάσεις που έγιναν τον τελευταίο χρόνο από Αγγλία και Γαλλία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου