9 Δεκ 2018

Οι εντυπωσιακοί αριθμοί του Κιελίνι στις 10 φετινές εμφανίσεις του

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αποθεώνεται από όλους, ειδικά μετά το ντέρμπι κόντρα στην Ιντερ, με τους αριθμούς του να είναι εντυπωσιακοί.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους ήταν πραγματικός αρχηγός κόντρα στους νερατζούρι, κάνοντας εμφάνιση... αφεντικού! Ο Κιελίνι δεν έχασε ούτε μία μονομαχία, καθάρισε κάθε προσπάθεια των Μιλανέζων να γίνουν απειλητικοί και γενικά έκανε ακόμη μία τρομερή εμφάνιση, με τη Gazzetta dello Sport να αναρωτιέται αν πραγματοποιεί, ως τώρα, την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Με βάση τους αριθμούς, πάντως, ο Τζόρτζιο κάνει όντως τρομερά πράγματα.


Και δεν αναφερόμαστε στους αριθμούς κόντρα στην Ιντερ, αλλά γενικά ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα, όπου έχει πραγματοποιήσει 10 εμφανίσεις.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον ξεκουράζει με την παραμικρή ευκαιρία και έτσι ο Κιελίνι είναι πάντα έτοιμος, με το πιο εντυπωσιακό από τα αριθμητικά δεδομένα, να είναι το εξής: Σε 10 ματς πρωταθλήματος, ο αρχηγός της Γιούβε έχει φάει μόνο δύο ντρίμπλες! Εχει κάνει μόνο τρία φάουλ, λιγότερο από το 1/3 σε σχέση με τους άλλους στόπερ του πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει δεχθεί καμία κίτρινη κάρτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου