8 Δεκ 2018

Την ώρα που οι οπαδοί τσακώνονται, οι διοικήσεις της Γιούβε και της Ιντερ μιλούν για συμμαχίες και δουλειές

Στο χθεσινό Γιουβέντους-Ιντερ επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό κλίμα πλέον ανάμεσα στα δύο κλαμπ, χάρη στους Αντρέα Ανιέλι και Στίβεν Ζιανγκ.

Η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στο Stadium ο νεαρός Κινέζος αλλά ήταν η πρώτη που το έκανε ως πρόεδρος των νερατζούρι, έχοντας και την -κλασική πλέον- συνομιλία με τον Ανιέλι για λίγα λεπτά.

Μια συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, όπως είναι πλέον αυτό ανάμεσα στα δύο κλαμπ, όπως γράφουν σήμερα οι Ιταλοί. Ανιέλι και Ζιανγκ επικοινωνούν σχετικά συχνά για θέματα πολιτικής στο ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να είναι σύμμαχοι, σε επίπεδο διοικήσεων, σε Lega, ομοσπονδία και Ευρώπη.

Η Ιντερ είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Αντρέα Ανιέλι για την προεδρία της ECA, η Γιουβέντους είχε στηρίξει τον Στίβεν Ζιανγκ για να πάρει θέση στην CCC (Club Competition Committee), την επιτροπή που ασχολείται με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι απόψεις τους ταυτίζονται για την τεχνολογία στο ποδόσφαιρο, την αναδιοργάνωση του Champions League ή τη δημιουργία της Super League.


Γενικά, Γιούβε και Ιντερ συμφωνούν πλέον σε θέματα πολιτικής στο ποδόσφαιρο και είναι σύμμαχοι σε Ιταλία ή Ευρώπη, με τους Ανιέλι και Ζιανγκ να μην έχουν κάνει, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, συζητήσεις πλέον για το Calciopoli και το παρελθόν. Δεν ήταν οι Κινέζοι το 2006, δεν είχαν κάποια εμπλοκή στο θέμα και δε θέλουν και να έχουν...

Οι γκρίνιες, οι φασαρίες, οι τσακωμοί είναι για τους οπαδούς. Για τις διοικήσεις, και έτσι είναι, οι δουλειές, είναι… δουλειές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου