16 Δεκ 2018

Η στάση του Μαρτσέλο δρομολογεί μεταγραφικές εξελίξεις στη Ρεάλ

Το θέμα Μαρτσέλο μπορεί να έχει ενδιαφέρον όντως για τη Γιουβέντους, λόγω του ισπανικού Μέσου που αναφέρεται σε αυτό.

Το όνομα του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης συνδέθηκε πολλές φορές με τους μπιανκονέρι τους προηγούμενους μήνες και ειδικά τους πρώτους μετά την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Γνωστή, άλλωστε, η δυνατή φιλία τους.

Στη συνέχεια είχαμε μια σιωπή γύρω από το θέμα και τώρα έχουμε νέο δημοσίευμα, το οποίο όμως έχει ενδιαφέρον. Και έχει ενδιαφέρον επειδή δεν είναι από... όποιο κι όποιο Μέσο, αλλά από την Marca, η οποία συνήθως ξέρει τι γράφει σε ό,τι αφορά την Ρεάλ.


Σύμφωνα με την μαδριλένικη εφημερίδα λοιπόν, ο Μαρτσέλο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει μεταγραφή στο τέλος της σεζόν και σε μια τέτοια περίπτωση, αναφέρει το δημοσίευμα, θα έχει ανοίξει ο δρόμος για να γίνει συμπαίκτης με τον Ρονάλντο στη Γιούβε.

Συγκεκριμένα, γράφει η Marca, ο Κριστιάνο έχει πει και λέει τα καλύτερα στον Βραζιλιάνο για τους μπιανκονέρι, όπως έχει πει και λέει τα καλύτερα στη διοίκηση της Γιουβέντους για τον Μαρτσέλο. Οπότε, καταλήγει η μαδριλένικη εφημερίδα, είναι όντως πιθανό να έχουμε εξελίξεις στο τέλος της σεζόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου