4 Δεκ 2018

Με τον χειρότερο τρόπο δικαιολόγησαν οι οπαδοί της Φιορεντίνα τα όσα γράφτηκαν κατά των νεκρών του Χέιζελ και τον Σιρέα

H ένωση οπαδών της Φιορεντίνα υποστηρίζει ότι τα εμετικά σχόλια για τους νεκρούς του Χέιζελ και τον Γκαετάνο Σιρέα... παίζει και να τα έγραψαν Γιουβεντίνοι.

Ο ιταλικός Τύπος για πρώτη φορά έδωσε τόσο μεγάλη έκταση στο θέμα που προέκυψε και φέτος στο Φιρέντσε με όσα γράφτηκαν έξω από το Αρτέμιο Φράνκι, όχι μόνο για τους νεκρούς του Χέιζελ αυτή τη φορά, αλλά και για τον Σιρέα.

Κι αφού δόθηκε τόση έκταση, στο Φιρέντσε μάλλον δεν νιώθουν άνετα, με συνέπεια να το κάνουν όλο και χειρότερο το πράγμα. Γιατί μόνο χειρότερο μπορεί να γίνει, όταν ο επικεφαλής της ένωσης οπαδών της Φιορεντίνα (Associazione Tifosi Fiorentina) λέει τα εξής στο Toscana TV...


«Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα του τι έγινε. Αυτά τα σχόλια εμφανίστηκαν λίγες ώρες πριν το ματς, όταν υπήρχε αστυνομία εκεί και μπορούσαν να περάσουν μόνο οπαδοί της Γιουβέντους. Αμφιβάλω αν πέρασε κάποιος οπαδός της Φιορεντίνα. Οταν κάποιος θα μου πει με σιγουριά και αποδείξεις ότι τα έγραψε οπαδός της Φιορεντίνα, ξαναμιλάμε. Αυτή η ιστορία με ενοχλεί...».

Ετσι ήταν πάντα στο Φιρέντσε...


1 σχόλιο: