1 Ιαν 2019

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιχειρεί να διώξει το άγχος από τους παίκτες της Γιούβε που δεν έχουν κατακτήσει Champions League

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τη φανταστική υποδοχή της Γιουβέντους, τους αυτοματισμούς που θα έρθουν, το Champions League και τις διαφορές της Serie A.

Ο Πορτογάλος παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του, όπου ξεκαθάρισε ότι τα ατομικά βραβεία δεν είναι εμμονή, ενώ για τις κατηγορίες περί βιασμού είναι ότι είναι «κακόγουστες» και σύντομα θα λάμψει η αλήθεια.

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τη Γιουβέντους, ο Κριστιάνο είπε τα εξής...

«Ημουν στην Ισπανία πολλά χρόνια, χρειάζεται χρόνος για να βγουν οι αυτοματισμοί σε ένα νέο κλαμπ και με νέους συμπαίκτες, σε ένα νέο πρωτάθλημα. Προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο στη νέα πραγματικότητα όμως. Το κλαμπ με υποδέχθηκε με φανταστικό τρόπο, η πόλη, οι τιφόζι, όλοι. Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε ευτυχισμένοι».


Συνεχίζοντας, σχετικά με το Champions League, ο Ρονάλντο είπε πως «είναι στόχος της Γιουβέντους κάθε χρόνο, έφτασε πολύ κοντά, αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες που μπορούν να νικήσουν. Το τρόπαιο είναι μόνο ένα, δεν πρέπει να γίνει εμμονή για εμάς. Σίγουρα, πάντως, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το κατακτήσουμε».

Τέλος, είπε πως «σε σχέση με την Ισπανία, στην Ιταλία με μαρκάρουν πιο στενά, υπάρχουν διαφορές. Στην Ιταλία υπάρχει λιγότερος χώρος για να επιτεθείς, η ομάδα είναι οργανωμένες, καλές τακτικά και αμυντικά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου